Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(13) Airport DLC 1.14.0-f9

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
馬鞍山
請問十字馬路上面嘅黃色網格線點樣畫
啱啱YouTube 見到
https://youtu.be/S8cBdwSVimQ
有無mod可以令活動嘅人口同車多啲 過左limit 成個死城咁完全唔想再玩
唔得 接受唔到佢D畫線
畫線唔係最大問題啦
https://www.facebook.com/hktvmall/videos/396205049175237/ 見到呢啲片咁順就會諗起隻 game 好羨慕
此game 已死,復活節冇人提
最近有冇人整新香港巴士地鐵
想知有冇西鐵asset
可能D人入哂DC群傾姐
想問如果工業區話唔夠人,商業區又話冇高教育工人,我應該要點做
https://steamworkshopdownloader.io/
其他平台既話呢個網可以download steam workshop啲野
隻game 新買果時買左,衣家想開返來玩想問下各位有無邊隻dlc 係好玩嘅?同埋近期有買咩mod 係必裝

thanks
強迫症一條路畫完又拆,至少幾次先收貨
進度好慢,無咩好Share
依隻game如果唔係啲mod一有少少問題就會搞到死save,我諗好多人都可以一個save玩幾年

整得靚嘅香港可能閒閒哋都幾十個
想請教一下
裝裝埋埋好多MOD
唔知邊D舊邊D新
而家想一次過由頭re-sub過

有無邊個youtuber/網站會解釋得清楚D MOD
以前有個整得好靚.. 一排冇玩之後個save就crash咗
以前玩一隻驚叫simutrans,又係類似情況
更新主程式舊save十次九次壞
好彩主程式唔係強制更新最耐嘅save都7-8年

不過玩呢類可以裝mod/asset嘅 game,
最好習慣裝新嘢前/定期另外save多個
應唔應該依家買 定等到有折先買
同埋應該買咩 dlc
衣家greenman gaming 有折
睇到了 平好多
係咪 US $6.37 嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞