Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(13) Airport DLC 1.14.0-f9

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
開名啦
CityPlannerPlays
佢呢個城專試呢啲idea
今次DLC評價好似幾好
其實呢啲features應該一早要有
update 左了
半年無玩
心血來潮買埋新DLC
點知load唔到game
開新地圖load到99%卡咗喺度
試下熄左d mod?
我啲舊save 全部入唔返,唔知咩原因
好耐冇開隻game
見出新DLC返黎望下
但想問下點解啲DLC好似好多都係Mod嘅內容airport, trainstation,
bridges等等好似都已經有MOD然後官方收返黎賣錢?
我唔知官方同Modder嘅關係,所以好奇問下

日落啲光影打落建築到好撚靚
出咁多DLC , 幾時先肯加個limit
咁多層highway
原來個島連續玩咗4年, 每次有DLC都update佢一次
去貨運站要轉圈圈,等啲貨車可以緩衝下
個機場完全無塞車問題
屌你啲 mod 冇更新 入唔到 save
Advanced Stop Selection (ex MTSE) [Steam ID 1394468624] by BloodyPenguin

- Unsubscribe! This mod is broken.
* Broken with Plazas & Promenades free Game Update 1.15.0-f5

我個 save 用咗呢個 Mod
Unsubscribe 咗佢咪入唔到
依個好似出左2代定唔知temporary fix,你search 下
太耐無玩唔記得
兩個SAVE同一個城
一個舊D,一個新D
兩段時間中間無加減任何Mod
開舊D既SAVE無事,開新既會Crash Game
係唔係代表要換電腦
補多句,得2萬人口
但明明舊電腦受得起更多人
我都係,應該係paradox 話者mod 問題
咁得意玩耐先出事
官方正式咁請左幾個modder做野
好撚勁做mod做到俾官方請
但咁我俾錢買dlc係咪姐係買個debug version嘅mod
堆content creator pack 同埋近幾次出新DLC啲 free update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞