Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(13) Airport DLC 1.14.0-f9

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
你可以 check 下 path units用咗幾多,如果太近100%就有啲問題
Garbage is piling up 搞唔掂,可以點做
冇圖點幫你
要咩圖我全城都有
最後用mac mini 玩,本身steam擺咗幾年
用mod無視
我都係
用m1 16GB 好順
mac or pc, 總之點都唔好睇唔開去console 玩
點check?另外我睇返無原料公廠條 traffic route,九成都係無嘅,即係話間工廠自己等收皮,唔知點解會咁
你係唔夠垃圾車還是垃圾車入唔到去該建築物?
定係你講緊堆填區???
Ys
個個都做維港
咁我咪整下其他地方
我全城建築物大部份都顯示garbage is piling up
應該影咩俾你地睇?
CSL show more limits 又或者 Watch it revisited
一般嚟講可以去到26萬,但我八萬人口就要用 More PathUnits加倍52萬先至減少啲path finding 嘅問題
你有冇用TMPE? 你入堆填區啲路係咪set 左vehicle restrictions
冇用其他mod
Fine road tool 係咪update咗做2?
之前訂閱咗果個個名變咗叫ending
Upload唔到圖
mod類問題一律建議訂閱Compatibility Report
用network anarchy, 有齊 fine road tool, quay anarchy 等功能
整交匯處時順便起咗第1條未成道路,你又估唔估到係幾時嘅咩計劃?(有個人修改部分,行人天橋未駁好)

有無咩dlc係必買?定係直接買哂全部就可以
等新版,今年遲少少先有
即係等第二集?
CS2 官方話20237出,應該有 season, day night cycle 同ray tracing, graphics 會現代d

CS1 (舊版) 建議基本dlc after dark 同 mass transit
自膠今年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞