Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(13) Airport DLC 1.14.0-f9

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
我今次啲mod冇事(部分function 未試)
開一次game 再close 等佢自動update mod, 好似即日定第二日就冇事囉

Update咗之後,喺content manager裡面disable咗有綠色icon(Mod was not made for current game version)嘅mod,都仲係load到佛誕都仲未load到啲save
其實你有冇裝loading screen mod revisited?
正路裝咗之後入game嘅時間會快啲
除非你部機太廢
又或者如果裝咗呢個mod但入game都係要咁長時間
我都幾強烈建議成個save砍掉重練,無謂嘥時間
想問下有咩DLC必down見佢有好多特價想入手返
想問下有冇人係dlc update 之後 spawn 唔到新嘅巴士/電車? 我張圖行右軚,用TLM spawn唔到新嘅巴士
要官方之後fix
有咩特別?
對造景派黎講無咩用
棟野仲幾醜樣
隻Game幾時先出2
次次玩到80K -100K 人口就Lag到爆炸
好後悔將啲商業區放埋一齊 啲車塞到傻
巴打竟然有咁嘅耐性同埋時間去睇曬成個live stream 主持條女煩膠到仆街又成日講嘢唔中point

噚晚睇完tutorial ep 1估唔到仲有free update
都係開住當white noise咁聽姐, maddie都算ok, 果個印度女先難頂, 唔知成日叫佢上場做乜, 下下係度9問hea答, 又重複maddie講過嘅嘢
見到有佢就唔會睇
ST

有冇人知點解冇左條路
㩒左,入左分類
唔分類都冇
有無用咩機場mod

連當年機場條路都un sub埋
咁有無用隱藏原版道路之類既mod/功能?
技術上機場跑道都係路唔知關唔關事
都冇........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞