有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
咁樣就個C1得返一行字講大top
好!48好野!次次都有驚喜

又咁講,永遠都係大top上既,就唔係akb 作風

最鍾意48 d爛仔作風
麻友
點解比唔到好嘅ending佢
屌你啦008

問營運啦

講真唔係撐,其實點解冇人覺得係營運比佢喺台上講,成班人搞咗AKB咁多年知咩叫唔講得卦,冇人熄佢咪個主持咁多年經驗,唔會見好就收懷疑夾好會講,真係局内人先知咩事

之前我都講左
營運想特登用另外一個話題cum住“營運做錯決定去沖繩搞總選”呢個話題
但就完全冇諗過個嚴重性

營運如果特登既,無理由唔通知班大top 起馬麻友指原彩姐柏木甚至由依高珠都唔會好似現在咁火上加油

AKB營運第一日柒咩唔講比大top 知有咩出奇
瞓醒教,清醒啲打篇嘢。

某部份盲撐成日拖其他人出嚟講有咩意思
咪也好,指原也好,柏木也好
至少冇一個人走出嚟自拆招牌話
「係,我溝仔呀,我唔care呀,你吹咩?」
甚至乎拍av個幾位,都唔夠膽在藉時公開咁做
而008就做齊呢樣嘢,呢個態度先係重點
唔係一句話佢性格係咁,就等於佢咁做正確

上面話佢自私,其實講得好中肯
佢想想嫁人,可以默默去嫁,而唔係企圖將成個48嘅招牌拆咗去
因為台下嘅其他人仲想出嚟撈架
今次我覺得最受拖累嘅,唔係台上nmb其他成員冇人注目
而係彩姐,因為人係佢抽,有份栽培,又大隊長咁樣
咁樣搞一搞又唔知要彩姐遲幾多年先走得
同埋nmb一向好栽培後輩,佢絕對係主力推嗰位
單C同doc就知道佢食咗好多資源,依家睇返寧願啲資源推其他人好過
楓子也好,夢莉也好,總好過捧個拆招牌嘅人
至於事務所我覺得事前唔知後來扮知
或者阻唔到佢上台亂講嘢,唔通綁住佢
如果知,彩姐就唔會get錯,nmb嘅人唔會嗌恭喜

佢搞唔搞得死48g根本係後話,不停拗都冇意思
就算搞唔死,今日上曬頭條
佢係零影響力嘅話,佢會蓋得過麻友畢業?
會驚動到一眾大top,前輩,畢業生都鬧佢?
本身可能真係冇人識佢呢位你哋口中嘅「死o靚妹」
咁依家咪個個都識佢囉
搞唔死咁又點,無可否認今次48g個名係更加臭

作為48飯,唔落井下石可以理解,我尋日都講過唔用難聽嘅嘢話佢
甚至仲叫啲講嘢過火嘅人收下把口
但係強行扭曲道理死撐落去,其實仲肉酸,令其他人覺得更加好笑

好認同
支持還支持
但唔代表佢冇錯
瞓醒教,清醒啲打篇嘢。

某部份盲撐成日拖其他人出嚟講有咩意思
咪也好,指原也好,柏木也好
至少冇一個人走出嚟自拆招牌話
「係,我溝仔呀,我唔care呀,你吹咩?」
甚至乎拍av個幾位,都唔夠膽在藉時公開咁做
而008就做齊呢樣嘢,呢個態度先係重點
唔係一句話佢性格係咁,就等於佢咁做正確

上面話佢自私,其實講得好中肯
佢想想嫁人,可以默默去嫁,而唔係企圖將成個48嘅招牌拆咗去
因為台下嘅其他人仲想出嚟撈架
今次我覺得最受拖累嘅,唔係台上nmb其他成員冇人注目
而係彩姐,因為人係佢抽,有份栽培,又大隊長咁樣
咁樣搞一搞又唔知要彩姐遲幾多年先走得
同埋nmb一向好栽培後輩,佢絕對係主力推嗰位
單C同doc就知道佢食咗好多資源,依家睇返寧願啲資源推其他人好過
楓子也好,夢莉也好,總好過捧個拆招牌嘅人
至於事務所我覺得事前唔知後來扮知
或者阻唔到佢上台亂講嘢,唔通綁住佢
如果知,彩姐就唔會get錯,nmb嘅人唔會嗌恭喜

佢搞唔搞得死48g根本係後話,不停拗都冇意思
就算搞唔死,今日上曬頭條
佢係零影響力嘅話,佢會蓋得過麻友畢業?
會驚動到一眾大top,前輩,畢業生都鬧佢?
本身可能真係冇人識佢呢位你哋口中嘅「死o靚妹」
咁依家咪個個都識佢囉
搞唔死咁又點,無可否認今次48g個名係更加臭

作為48飯,唔落井下石可以理解,我尋日都講過唔用難聽嘅嘢話佢
甚至仲叫啲講嘢過火嘅人收下把口
但係強行扭曲道理死撐落去,其實仲肉酸,令其他人覺得更加好笑

講得好好!
mk思!
望住楓子好似沒落想走咁樣
仲以為miru 008係希望
結果又陣亡多件,拎啲資源捧楓子好過
我唔算推楓,但一直覺得佢好可憐

自從紅白佢就頹到依家
麻友
屌你啦008

問營運啦

講真唔係撐,其實點解冇人覺得係營運比佢喺台上講,成班人搞咗AKB咁多年知咩叫唔講得卦,冇人熄佢咪個主持咁多年經驗,唔會見好就收懷疑夾好會講,真係局内人先知咩事

直播緊 而且現場根本唔知發生咩事 係AKS唔知道既情況下 008又咁鐘意9up 你好難判斷佢係講笑定認真 咁點熄佢咪呀
一陣佢再黎個屈尾十話自己結婚對象係咁多位飯咪on9
大把人完左都仲諗緊係唔係講笑啦

德光叔根本第一反應仍然係覺得佢玩緊
咁樣就個C1得返一行字講大top
好!48好野!次次都有驚喜

指原三連wfc麻友畢業wfc

自從紅白佢就頹到依家

一個唔需要資源唔尊重飯,走去嫁人嘅,
就有資源,有飯投票
一個極需要資源去維生,極需要飯支持
就總選同紅白都失利

真係時也命也

冇計 其實時間資源都俾左楓佢把握唔到怨不得人

無言

賣腎賣血畀你你畀個咁既款嚟

笑4左禾珠好sad由頭到尾都好sad
麻友
屌你啦008

問營運啦

直播緊 而且現場根本唔知發生咩事 係AKS唔知道既情況下 008又咁鐘意9up 你好難判斷佢係講笑定認真 咁點熄佢咪呀

無錯,我自己完場仲以為佢係度講緊笑
完全估唔到會係果個場合咁講野
麻友
屌你啦008

問營運啦

講真,正常唔會問佢仲有咩講,skip 去下一個其實個主持如果真係咁廢,唔會咁多年都搵佢啦佢會唔知咩講得咩唔講得呢點根本好奇怪,就算覺得佢講笑都唔應該俾佢講咁耐直播時熄咪重要啲定搞到而家咁重要啲廢事炒車

自從紅白佢就頹到依家

就有資源,有飯投票
就總選同紅白都失利

真係時也命也

仲有少個0既08
基本上佢村內已經到頂
SKE營運都唔會再投放太多資源比佢
來緊只會好似花音咁
flop到出圈外

自從紅白佢就頹到依家

就有資源,有飯投票
就總選同紅白都失利

真係時也命也

楓由二期入nmb開始勁捧wo
不過nmb我想睇楓間接迷路彩棒

無言

賣腎賣血畀你你畀個咁既款嚟

笑4左禾珠好sad由頭到尾都好sad

我要no.1 呀!
悔しい
麻友
屌你啦008

問營運啦

好多人都係見到彩姐既反應見知道唔對路

自從紅白佢就頹到依家

就有資源,有飯投票
就總選同紅白都失利

真係時也命也

加埋夢莉3p is ok

自從紅白佢就頹到依家

就有資源,有飯投票
就總選同紅白都失利

真係時也命也

公演c,single雙c,兼任
其實算好好架啦
我nmb推佢,而家都無得怪營運唔再推啦

btw佢上年票數係今年夠入ug
麻友
屌你啦008

問營運啦

好多人都係見到彩姐既反應見知道唔對路

彩姐
008同08咁都有得比
08無計錯幾年前就俾唒ske既次世代資源
營運推佢推唔起轉人好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞