有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

女王

有大字頭版!!!

唔係頭版嚟

係愛啊
到呢個時候唔報008單野而報禾珠苦呀西一定係真愛一定係咱們救世軍

苦呀西!

我地係救世軍 守護禾珠

所以我覺得麻友係個啲畢業就退出娛樂圈個啲人
因為佢好似係娛樂圈生存唔到

佢開心就夠
如果有日退出左預唔會再睇到佢啲野 佢係將私生活收得好埋既人
係 可能無咩特出 但佢真係頂住本家既意志 敬業 努力
作為一個idol佢真係頂點o黎

咁多年都冇醜聞 單係呢點已經足夠證明佢真係好敬業 感謝佢守本家守咗10年
只係佢畢業後令人好擔心 佢俾飯既感覺係好迷失 唔知自己想點

行paruru 條路, 做演員先啦,希望最後去到優子個成就

但係佢演戲好似評價唔多好

佢迷失係出村做咩都唔成功咁
搵唔到出路

麻友咁耐以黎只係俾人爆真身twitter account 同羽生既野
不過無俾人影過相

佢可能對愛情真係冇咩憧憬
最尾講下008
佢一直都係異端兒
以打開潘朵拉盒子既人作為偶像生涯既終結 佢應該會覺得呢個係best end

佢開心就夠
如果有日退出左預唔會再睇到佢啲野 佢係將私生活收得好埋既人
係 可能無咩特出 但佢真係頂住本家既意志 敬業 努力
作為一個idol佢真係頂點o黎

咁多年都冇醜聞 單係呢點已經足夠證明佢真係好敬業 感謝佢守本家守咗10年
只係佢畢業後令人好擔心 佢俾飯既感覺係好迷失 唔知自己想點

行paruru 條路, 做演員先啦,希望最後去到優子個成就

但係佢演戲好似評價唔多好

佢迷失係出村做咩都唔成功咁
搵唔到出路

麻友咁耐以黎只係俾人爆真身twitter account 同羽生既野
不過無俾人影過相

佢可能對愛情真係冇咩憧憬

羽生
到呢個時候唔報008單野而報禾珠苦呀西一定係真愛一定係咱們救世軍

苦呀西!

我地係救世軍 守護禾珠

成晚矛人理嬲嬲珠
最尾講下008
佢一直都係異端兒
以打開潘朵拉盒子既人作為偶像生涯既終結 佢應該會覺得呢個係best end

不嬲都神神化化,我覺得等佢開晒解釋晒先講會比較好,驚跟車太貼炒車

苦呀西!

我地係救世軍 守護禾珠

成晚矛人理嬲嬲珠

比個20名搶晒
麻友星運好似麻麻

由出道開始培育佢做ace
阿醬,優子走左以為佢上到位
點知爆左個指原出黎
轉頭公司又捧paruru

之前套日劇又超低收視

而家畢業連風頭都俾008搶埋

只能夠佢能力唔夠+路線唔適合娛樂圈
王道偶像只能用在村內
畢業後發展點都要轉型 而佢似乎轉向女優
但坦白講 優子有返咁上下演技轉女優都有難度
更何況佢? CG黎架渣 冇感情點做女演員
過多幾年 茄子分分鐘知名度高過佢

陽菜畢業後轉向model業 老咪如果畢業應該以綜藝為主
初代akb黎講佢最冇潛力 由捧佢接前敦/優叔做ace就註定下場係咁

唉 學佢講轉去做舞台劇啦
佢開心就好

成日覺得舞台劇 係撈唔掂影視女優
先會過去做
麻友做女優 應該都唔得架啦

對比幾個依家主要畢業生以女優路為主

優子
一開波講到明做女優 唔唱歌
戲路相對多元化 願意嘗試
就算做過女主一 扲埋日劇女演員賞
到上季東京白日夢女 觀眾票投佢第一女演員
優子都仲係半紅不黑 未到一線
我會話死因係太遲走

阿醬
拍劇被形容為死魚樣 屢次傳出對劇組無禮貌
投票最不受觀眾歡迎
拍親好多時都有大量親熱 性感鏡頭
全年得一個cm
發展都係二 三線架啦 定哂形

玲奈
願意做嘗試 劇路相對廣
但村外認識人真係唔多
只係做過一套深夜劇女一

女王
敗走到舞台劇 電影電視全做三至四線

PRR
黎梗一年 睇佢做法
一畢業 做堤真一劇女二
黎劇會去晨間劇 助演
有機會 但睇佢入唔入到屋

茄子
暫時暫為有希望一個 仲後生
個陣走得快 資源都食到
黎梗二三年 隨時爆出
我會話佢係akb畢業生女優 最有希望一位

所以麻友 畢業都25
拍劇cv 圖書館同再見江成君 收視都爛到hihi
同佢演技真心覺得一般
個樣近一年都殘左 (無黑佢意思 只係覺得個樣太攰)
我諗好難紅到
最尾講下008
佢一直都係異端兒

所以我覺得佢話結婚係冇問題
不過你係個到講就攪埋其他人姐

苦呀西!

我地係救世軍 守護禾珠

成晚矛人理嬲嬲珠

比個20名搶晒

仲有人話要改topic名。。。尊重下大ace巧不巧
北川綾巴「なぜこんなにも結果を残せないのか。自分はこれから何をどう頑張れば良いのかわからない」

禾珠快d走啦

其實去到呢個關口好難仲怪禾珠
奈和同其他人都上到去

起碼唔使阻撚住個c位先

同北川一齊企 c 既宮前都上到四十幾位
後面七期賓妹樂衰咗一年今年重新上路都高過你

有無諗過其實真係自己問題

咁我可以話俾你聽
肯定有
其他mb都靠showroom同飯爭取交流機會
佢都係半個月先開得果1次
仲要唔係咩神對應吸引唔到街外人入場睇佢

咁佢初初出道被選為劇場公演小珠代役
個個都覺得佢唔得
連1期生都公開話過佢唔適合企小珠個位
佢一開始就俾人定左形係廢
就算呢一兩年劇場公演跳舞表現好左
MC多左好多野講
村內人唔show你就係唔show你

咁佢一係就畢業去村外發展
留係村內 但又想提高村外知名度
唯一可能就係望天打掛祈求某人唔好食哂d資源

苦呀西!

我地係救世軍 守護禾珠

成晚矛人理嬲嬲珠

比個20名搶晒

其實另外開個post討論比較好
其實mayuyu畢業先23歲ja ma
你地係咪見到佢個c9就話佢25

苦呀西!

我地係救世軍 守護禾珠

成晚矛人理嬲嬲珠

比個20名搶晒

都係嗰句 除非我禾珠發表下海
否則都係乖乖地做個冇人理既ace算啦
最尾講下008
佢一直都係異端兒

所以我覺得佢話結婚係冇問題
不過你係個到講就攪埋其他人姐

所以佢仲係用呢個方式打開個盒 注定受人非難
北川綾巴「なぜこんなにも結果を残せないのか。自分はこれから何をどう頑張れば良いのかわからない」

禾珠快d走啦

奈和同其他人都上到去

起碼唔使阻撚住個c位先

咁我可以話俾你聽
肯定有
其他mb都靠showroom同飯爭取交流機會
佢都係半個月先開得果1次
仲要唔係咩神對應吸引唔到街外人入場睇佢

咁佢初初出道被選為劇場公演小珠代役
個個都覺得佢唔得
連1期生都公開話過佢唔適合企小珠個位
佢一開始就俾人定左形係廢
就算呢一兩年劇場公演跳舞表現好左
MC多左好多野講
村內人唔show你就係唔show你

咁佢一係就畢業去村外發展
留係村內 但又想提高村外知名度
唯一可能就係望天打掛祈求某人唔好食哂d資源

其實好多人話想做idol
但係佢個心理/心態上係咪真係啱做

禾珠快d走啦

奈和同其他人都上到去

起碼唔使阻撚住個c位先

剩係得樣靚係48GP 都唔係一件好事

先勿論 08 係咪靚女先

北川 或者加埋 kuma 係同期之中算係多資源果啲
結果只係同鐮田竹內彩姬差唔多
如果你覺得係因為味噌廚唔受既話
咁七期ゆらら所受既箭耙只係會更多

人地都上到而你仲係六十幾位唔上唔落
真係關人地事

23歲係日本演藝圈來講已經算係好遲起步

23歲係日本演藝圈來講已經算係好遲起步

其他人十幾二十歲已經主演電視劇

禾珠快d走啦

奈和同其他人都上到去

起碼唔使阻撚住個c位先

你老母就賓妹

苦呀西!
估唔到08同nao就拉開左咁大個gap位
本身2個都變左ske營運棄子 依家nao應該照捧 今年都20
麻友星運好似麻麻

由出道開始培育佢做ace
阿醬,優子走左以為佢上到位
點知爆左個指原出黎
轉頭公司又捧paruru

之前套日劇又超低收視

而家畢業連風頭都俾008搶埋

只能夠佢能力唔夠+路線唔適合娛樂圈
王道偶像只能用在村內
畢業後發展點都要轉型 而佢似乎轉向女優
但坦白講 優子有返咁上下演技轉女優都有難度
更何況佢? CG黎架渣 冇感情點做女演員
過多幾年 茄子分分鐘知名度高過佢

陽菜畢業後轉向model業 老咪如果畢業應該以綜藝為主
初代akb黎講佢最冇潛力 由捧佢接前敦/優叔做ace就註定下場係咁

唉 學佢講轉去做舞台劇啦
佢開心就好

成日覺得舞台劇 係撈唔掂影視女優
先會過去做
麻友做女優 應該都唔得架啦

對比幾個依家主要畢業生以女優路為主

玲奈
願意做嘗試 劇路相對廣
但村外認識人真係唔多
只係做過一套深夜劇女一

只係做過一套深夜劇女一??
你講乜鳩吖,點撚只一套,講之前做多d資料搜集得唔撚得吖,屌你
畢業之後撈得最掂果個係玲奈吖,佢電影女一,舞台劇女一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞