有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
Btw你地鬧還鬧 以我所知既nmb飯個個都鬧008
所以見到隔離有人撐佢真係o哂

仲大件事

陽菜緊係冇事,30歲人大家都想佢嫁人

想佢嫁人=/=比佢總選自爆結婚
更何況佢知名度比008高咁多
你咁講不如話都唔少人想008嫁人
點知咪又鬧到咁

其實呢,上面段字係肥秋叫陽菜總選話有野發表,起大家以為佢想講卒既時候,宣布佢要結婚

你扯佢都無用 依家出事果個叫008

咁點解角色唔同,問題個性質又會唔同先

Btw

你如果黎做咩姐 想轉移焦點咩
討論佢有咩用 洗唔洗續個續個問如果係邊個邊個會點

岩啦,就係等你問依句

唔係想轉焦點,只係好奇

點解有啲成員咁做,有人就可以覺得無問題,008咁做就要比人圍著屌呢?

利申:唔認同總選咁樣講係適當時機
【以下是我覺得最有意思的部分。】
在翻查須藤凜凜花後援會的微博的時候,我發現在6.8這天,也就是被文春拍照這一天的晚上十點多及十一點多,008分別發了兩條手機博。
嗯,如果之前所說的都是對的,那麼這兩條手機博,應該是008在自己的結婚對像的床上發給粉絲的吧。
因為貓吧現在對轉發手機博的要求,在這種情況下我不覺得自己能拿到應援會的准許把這兩天手機博搬運過來,而且沒有原文,所以我只給個大意,想看的同學可以自己去這個微博證實一下我所說的。
十點多這條的大意是:謝謝大家投票,我想進選拔。
十一點多這條的大意是:我一直都是一個遵從自己的內心不想說謊的人【符合總選舉的發言】,然後希望飯的各位都能幸福。

好嘔心

其實failfail地
mail 係有delay
遲半個鐘~一個鐘對比起mb sd出黎個時間

如果係真就嘔心了
派膠同發癲都唔識分
一個post拖幾次陽菜出嚟講有鬼用

成日拉人落水,講完咪,指原,柏木
連陽菜都拖埋入嚟講

不如你話今村麻里愛算啦,大家一定會原諒佢,仲幫佢報警添呀

為左兜
NMB班傻鳩會去到幾盡
柒唔緊要
柒到比人搵笨仲要幫個騙子口叫人唔好罵騙子真係世紀奇聞
喺咪變咗做008討論區

點知咪又鬧到咁

其實呢,上面段字係肥秋叫陽菜總選話有野發表,起大家以為佢想講卒既時候,宣布佢要結婚

Btw

岩啦,就係等你問依句

唔係想轉焦點,只係好奇

點解有啲成員咁做,有人就可以覺得無問題,008咁做就要比人圍著屌呢?

邊啲成員咁做會無問題 佢做過啦 你又知
同埋上面都答左你啦 你當娘娘係on9 ?
而家終於明白
原來6年前
營運係知道亦都安排左鳥姐係台上屌9肥秋唔出KII新公演
終於可以還鳥姐一個清白

因為見到文春出書前會通知營運及當事人, 先會有如此想法
請不要上綱上線,THX

鳥姐當年又幾好演技 呃到我家下 請講少d高見thx
sorry 原來問清楚搞清楚係兜.
咁就不如不說
仲唔清楚??
屌就唔屌 但一定唔會撑佢
可唔可以唔好盲撑搞到仲多左位俾人入
我就睇難波其他mb 唔好講到成個48g咁大 正係nmb啦 其他mb點算
呢家佢係搞大左件事收唔番
仲加句結左婚都要留nmb係咩玩法先 d1身份入o黎俾左幾多資源佢 mb 又幾錫佢跳舞差慢慢教
本來 YouTuber miru 初選拔仲有其他mb入圍係值得開心既事 呢家呢
我諗彩姐呢家頭都爆埋。。。

入面班賤種狗話而家開心唔到係因為在座各位不斷反佢地親愛既008
而唔係條臭西自己搞個大頭佛出黎
再加多句 反黎又點 你地會開心D咩

開口埋口賤種,你自己都唔高尚得去邊
Btw你地鬧還鬧 以我所知既nmb飯個個都鬧008
所以見到隔離有人撐佢真係o哂

隔離po 見佢宣佈嗰時鬧就鬧咗,你哋冇睇到啫呢啲嘢講幾句就算,真心為NMB好反而擔心佢搞唔搞得掂件事,處理得好唔好,同對下一單嘅影響而唔會不斷討論令件事升溫

仲大件事

點知咪又鬧到咁

Btw

岩啦,就係等你問依句

唔係想轉焦點,只係好奇

咁個事實都未發生點樣去討論
有無時間背境環境相近既事去做類比?無
你地仲拉指原柏木出黎講根本就合理
因為上面兩個唔會無恥到
會想結完婚再做IDOL咁戇鳩呀
其實等咩解釋仲有咩好解釋
姓須藤果個識趣自己躝啦屌你老母
點解派膠同發癲唔識分?
點解係要拖其他人落水

事實係
連三上悠亞都唔敢在藉個陣大叫自己同手越吞戰兼下海

佢就算把啦

自己有責任講清楚來龍去脈

肯定要走
睇返山本彩SR個archive
真係無陰功
睇返山本彩SR個archive
真係無陰功

有冇link?

家陣淨係關心下一單水著單多d
換返個人入去頂佢個位啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞