有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
真心覺得珠下年會跌票
但唔肯定有其他人過到佢

我睇死佢又痴返去麻友度
不過麻友理唔理佢又係另一回事喇
真心覺得珠下年會跌票
但唔肯定有其他人過到佢

我睇死佢又痴返去麻友度

聽講今年本土跌左
我諗大陸果邊投左好多好多
真心覺得珠下年會跌票
但唔肯定有其他人過到佢

訓係度都贏

笑4左禾珠好sad由頭到尾都好sad

我要no.1 呀!
悔しい

屌佢老尾
D飯連牙血都賣埋保到第3位都仲要擺個咁既死款
前世欠左你咩

牙血

又笑出聲

仲慘過被倫敦金女呃錢

倫敦金比得錢多都仲可以屌下

十年後仲要同今村麻里愛搶第一
出年又大洗牌
出年又大洗牌

都唔知仲有無總選
下年邊個#1都好仲會唔會過10萬票

我要no.1 呀!
悔しい

屌佢老尾
前世欠左你咩

牙血

又笑出聲

仲慘過被倫敦金女呃錢

倫敦金比得錢多都仲可以屌下

十年後仲要同今村麻里愛搶第一

到時又老又皺皮都仲要同靚妹爭資源
唔敬老又唔得啦
真心覺得珠下年會跌票
但唔肯定有其他人過到佢

我睇死佢又痴返去麻友度

聽講今年本土跌左

點分d票係本土定強國?

識貨~講牙緊係睇禾
好奇引討論
如果麻友第一位,仲會唔會即場宣傳畢業呢

雖然唔係麻友推(推個d走哂 ) 但佢演既套戲我都有睇,僅剩既mb入面叫最鐘意佢
今次最後一年都攞唔到第一,真心為佢sad
真心覺得珠下年會跌票
但唔肯定有其他人過到佢

我睇死佢又痴返去麻友度

聽講今年本土跌左

點分d票係本土定強國?

本土紅白11都可以上到總選第3
幾勵志
出年又大洗牌

都唔知仲有無總選

實有 只係仲會唔會有電視台直播/廣告商dum錢就難講啲
好奇引討論

雖然唔係麻友推(推個d走哂 ) 但佢演既套戲我都有睇,僅剩既mb入面叫最鐘意佢

我覺得會照講 只係拎左#1完成終之美姐
出年又大洗牌

都唔知仲有無總選

點都有GE 攪親都會有錢
而且講真唔係因為008 單野
雖然昨天係個細場 攪
我都覺得尚可接受
即係佢地下年搵個普通體育館攪都應該冇問題GE
選拔組關於總選名次TWITTER情況
NAME LIKE-SHARE-COMMENT
指原 267k 54k 6k
MYY 208k 44k 4k
禾珠 16k 4k 0.7k
櫻花 40k 10k 1.5k
荻野 未開
崩卡 5.6k 1.5k 0.4k
YUI 35k 7k 1.2k
蘇打 5.2k 3.5k
奈奈 13k 2.9k 0.6k
13E 17k 3.8k 0.7k
高橋 13k 3k 1k
MIRU 29k 7k 1.4k
日陽 未開
NAO 6.5k 1.7k 0.6k
鳥 8.6k 2k 0.7k
吉田 89k 20k 2.5k

禾珠表示其他mb都係買like同rt

無言

賣腎賣血畀你你畀個咁既款嚟

笑4左禾珠好sad由頭到尾都好sad

我要no.1 呀!
悔しい

屌佢老尾
前世欠左你咩

佢覺得係應份仲要覺得班人冇用
好奇引討論

我覺得會照講 只係拎左#1完成終之美姐

衷心祝福麻友出村順利

無言

疏打,當年可能只係明音做好心的一個決定,改變左佢以後既人生

13年蘇打係最後一個被指名 當時大概只係覺得"佢想黎咪俾佢黎" 好心俾個最後機會佢
估唔到佢今日可以衝咁前
佢既故事都好感動 同荻野一樣又係落選然後爬上黎
出年又大洗牌

都唔知仲有無總選

雖然昨天係個細場 攪
我都覺得尚可接受

出年唔係返東蛋呢D咁大個場度搞點襯得起禾珠登基對得住班飯呀
出年又大洗牌

都唔知仲有無總選

雖然昨天係個細場 攪
我都覺得尚可接受

咪係禾珠出名多飯
出年又大洗牌

都唔知仲有無總選

雖然昨天係個細場 攪
我都覺得尚可接受

登基梗係去名古屋城搞野外live,然後上天守閣登基
禾珠表示 我登基你俾個禮堂我? 苦呀西!!!

出年總選有機會喺名古屋搞 成就我珠
(東京搞到厭 福岡/新潟又搞過 沖繩又衰過 唔返我珠主場點搞先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞