有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

小林漫畫家,飯既代表人物,極怒
果然發酵沉寂完,只會越黎越嬲

講真 係咪大部分人都會係咁?
sorry 反而愈來愈冷靜諗點解會咁做 咩人令佢會咁做...

威啦威啦 好冷靜啦 叻啦叻啦
返去圍爐啦
難波大偵探團 家下查到原來係營運出既主意 勁到癲呀喂

貼多次,如果換轉講個個係陽菜,個結果會唔會一樣

仲大件事
其實會唔會係營運乜都唔知呢

所以我都係咁講,一係唔知,一係就知但撳唔住008發癲
無論如何都係營運有錯,點解撳唔到008發癲
當然唔係綁住佢,而係培訓出嚟嘅人點解可以咁唔聽話
一唔聽話去拍拖,二唔聽話總選自爆

我覺得akb個邊嘅營運似唔知情
我唔熟,但我覺得aks做得出求其作原因唔比佢上台
除非佢哋都比008呃咗,以為撳得住,點知上去先反口自爆

但你睇下德光同佢既對答, 不斷引導佢講落去, 嫌唔清楚再問

好明顯係想問佢係咪講錯野啦屌
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/18/184229_107ca3384821e69516ec4eb5f974d7cc.jpg[img]

其實係咪派膠講笑,同認真發癲都唔識分?

拿,如果陽菜話嫁比優子,我又唔介意呀
宣佈畢業都要帶優子上台放閃光彈

個時娘娘問左好幾個元老 個個都推
得優子搞掂事務所個邊過o黎陪埋佢講畢業
優菜係我初心
新玩法喎

將所有野推向營運咪無問題囉

008都係受害者黎既 咁洗唔撚洗俾佢繼續結婚留係到呀?
呀E句可能都係營運叫佢講

喂 話唔定唔係營運安排埋相親添

點解清你講野可以完全非黑即白?
營運知幾多, 邊個俾佢講野, 講乜野係好重要. 唔睇就發炮係正確?

下 有幾非黑即白

我睇到既係有人為左保自己IDOL 將所有責任推向營運
係營運叫佢自爆? 咁點解唔係營運叫佢拍拖? 個對象直情係營運介紹 咁008咪連犯戀愛禁止條例都甩埋囉

我睇到既係有人為左保自己IDOL 將所有責任推向營運
先講呢句. 你指"責任"係拍拖, 結婚還是台上宣佈一事?
如果係拍拖, 結婚, 冇野講佢斷正認埋, 原唔原諒係貴客既事
如果係台上宣佈, 就如上面, 不贅

係營運叫佢自爆?
上面都講過, 不能抹殺呢個可能. 亦可能當時人自己提出

咁點解唔係營運叫佢拍拖?個對象直情係營運介紹 咁008咪連犯戀愛禁止條例都甩埋囉
拍拖既野feel到就有. 就算有禁令. 如果你覺得在藉拍拖罪大惡極. 悉隨尊便
結婚唔係問題,點解要係總選自爆
乖乖地講畢業同遲下解釋,然後再結婚都冇事啦
我相信以佢身世大家都會體諒

以為佢智者,結果係智障

就算聽日個記招解釋得幾好都冇用
呢兩日已經全日本都揚曬
村外個個掛住笑,冇人會再理你點解釋

唔好諗到akb 咁大ok?

又唔大呀?唔大唔好上咁多份報紙頭條啦
連香港新聞都有報佢結婚喎
冇人話你008可以搞到全日本自殺或者想去斬死佢
不過至少呢個星期內都比村外人笑佢先囉
未必講得出名都會講「akb48有條女總選講結婚」

講左成晚依家仲糾纏緊營運係咪事前知道/仲話其實無咩大影響

尋晚都叫有得拗下,但今日上曬頭條都叫冇影響
成個結果擺在眼前,唔知點先叫有影響啦

NMB粉一直活係佢地既平行時空
佢地點會知人間既事物
難波大偵探團 家下查到原來係營運出既主意 勁到癲呀喂

我都講過sorry 只係搞清問題sorry

仲大件事

陽菜緊係冇事,30歲人大家都想佢嫁人

想佢嫁人=/=比佢總選自爆結婚
更何況佢知名度比008高咁多
你咁講不如話都唔少人想008嫁人
點知咪又鬧到咁

仲大件事

有事要宣佈>>我有D事/我要畢業>>稍後開記者會再講>>我要結婚
有事要宣佈>>我要結婚>>我要結婚>>我要結婚>>我要結婚>>??>>稍後開記者會再講

同一件事
兩種唔同既表達方法
會影響好多野
就算係前神7任何一個人
一用錯表達方法
結果都會係今日一樣

係,德光已經問左幾次「你知唔知自己講緊乜?」

講真,揀得依個決定佢自然有佢既理由,我會揀聽左先屌

係,德光已經問左幾次「你知唔知自己講緊乜?」

所以真係唔明點解仲可以有營運知情(不論係AKS定吉本)呢個結論

仲大件事

點知咪又鬧到咁

其實呢,上面段字係肥秋叫陽菜總選話有野發表,起大家以為佢想講卒既時候,宣布佢要結婚

仲大件事

點知咪又鬧到咁

其實呢,上面段字係肥秋叫陽菜總選話有野發表,起大家以為佢想講卒既時候,宣布佢要結婚

你扯佢都無用 依家出事果個叫008
008本身又係今日下午係SR講
又甩底

其實邊度傳出黎?
曾偉雄:008冇做錯到!
結婚唔係問題,點解要係總選自爆
乖乖地講畢業同遲下解釋,然後再結婚都冇事啦
我相信以佢身世大家都會體諒

以為佢智者,結果係智障

就算聽日個記招解釋得幾好都冇用
呢兩日已經全日本都揚曬
村外個個掛住笑,冇人會再理你點解釋

唔好諗到akb 咁大ok?

又唔大呀?唔大唔好上咁多份報紙頭條啦
連香港新聞都有報佢結婚喎
冇人話你008可以搞到全日本自殺或者想去斬死佢
不過至少呢個星期內都比村外人笑佢先囉
未必講得出名都會講「akb48有條女總選講結婚」

講左成晚依家仲糾纏緊營運係咪事前知道/仲話其實無咩大影響

尋晚都叫有得拗下,但今日上曬頭條都叫冇影響
成個結果擺在眼前,唔知點先叫有影響啦

akb都唔大 我宜家求其行出街問佢識唔識akb我諗都無咩人答我唔識

仲大件事

點知咪又鬧到咁

你扯佢都無用 依家出事果個叫008

咁點解角色唔同,問題個性質又會唔同先

Btw
008本身又係今日下午係SR講
又甩底

而家邊個敢俾佢開sr
唔驚佢又亂講野咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞