有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
其實道理好簡單
008當住全世界人面前光明正大地拆自己48既招牌落黎
撐佢果d人係咩心態

班友仲要係自己個post到圍爐話屌008就係玻璃心毒撚根本無嘗試諗過發生緊咩事

而家新聞頭板都講008結婚喇,真係無影響咩

冇推nmb唔當008係真愛既憑咩屌人
我地#1疊埋心水等下年拎第一
撐008嗰啲搬龍門搬到大西洋

心疼我彩
-選抜メンバー 5人
第3位 松井珠理奈 113,615票(2位)
第6位 須田亜香里 63,124票(6位)
第8位 惣田紗莉渚 52,475票(62位)
第14位 古畑奈和 40,202票 (40位)
第15位 高柳明音 38,576票 (56位)

-アンダーガールズ 3人
第18位 松村香織 34,977票 (91位)
第22位 大矢真那 30,236票 (圏外)
第26位 大場美奈 28,554票 (73位)

-ネクストガールズ 3人
第36位 江籠裕奈 25,731票 (圏外)
第44位 鎌田菜月 24,108票 (32位)
第46位 後藤楽々 23,225票 (22位)

-フューチャーガールズ 4人
第56位 竹内彩姫 19,919票 (18位)
第58位 荒井優希 19,467票 (38位)
第63位 熊崎晴香 18,299票 (43位)
第64位 北川綾巴 18,052票 (67位)

-アップカミングガールズ 4人
第66位 谷真理佳 17,744票 (54位)
第68位 佐藤すみれ 17,320票 (圏外)
第72位 小畑優奈 16,511票 (42位)
第78位 髙畑結希 15,804票 (36位)
其實道理好簡單
撐佢果d人係咩心態

班友仲要係自己個post到圍爐話屌008就係玻璃心毒撚根本無嘗試諗過發生緊咩事

我會覺得
你可以唔屌鳩008,因為你係飯
但係始終無理由撐佢講呢番說話
做飯做到咁撚智障都有
最理想既情況係應該今日乜都唔講
等文春爆哂出黎先
跟住過幾日先出黎話自己會結婚
但係話自己結婚不退團又係智撚障
其實而家個勢都興中左文春就乜野都唔講,連營運都係一個沉默又wfc嘅態度去過渡
唔明佢今次咁搏為乜
快過文春好型咩?
始終係個idol比賽 即場宣佈結婚 其實唔專重個比賽同對手

心疼我彩

仲話自己係NMB飯
一路幫008搬龍門嘅同時
一路傷害緊個責任感極強嘅captian
其實就係成廿歲仲中二病

你識咩
人哋話人生大事係你個場到宣佈先係尊重
留名

成廿歲人都唔化嘅

你識咩

換句說話 港姐選舉 拎獎感言同觀眾講要結婚
其實而家個勢都興中左文春就乜野都唔講,連營運都係一個沉默又wfc嘅態度去過渡
唔明佢今次咁搏為乜
快過文春好型咩?

呢d應該性格問題姐
"既然文春都知囉,咁不如我自己光明正大爆哂出黎算啦反正都唔呃得人耐"

你識咩

幾百個同事同你陪葬真係唔慌唔尊重
NMB飯最期待的畫面出現了
山本彩又要抆屎
https://www.youtube.com/watch?v=2H-rKpRy5oU
NMB飯最期待的畫面出現了
山本彩又要抆屎
https://www.youtube.com/watch?v=2H-rKpRy5oU

短期內都唔會畢到業

心疼我彩

明明乜都唔知乜都未搞清楚就要成隻死貓硬吞落肚, 仲有盲粉喺到聲大夾惡

心疼我彩

明明乜都唔知乜都未搞清楚就要成隻死貓硬吞落肚, 仲有盲粉喺到聲大夾惡

撐彩姐好過盲撐008
其實道理好簡單
撐佢果d人係咩心態

我會覺得
你可以唔屌鳩008,因為你係飯
但係始終無理由撐佢講呢番說話
做飯做到咁撚智障都有

呢樣真.agger

心疼我彩

撐彩姐好過盲撐008

識d日本飯都屌到008啪啪聲
作為難波推唔插唔黑008
只係恨鐵不成鋼
屌你008正一bitch
你叫我老咪情何以堪?

心疼我彩

撐彩姐好過盲撐008

識d日本飯都屌到008啪啪聲

日本人應該好重視呢d規矩
麻友有無試過係公開場合塊面西到琴日咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞