有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
如果當t8係akb嘅話
其實都仲有好多潛力股嘅

team8 is not akb
美男71中井23
估唔到小釣師勁到咁
其實48g新生代係咪出唔到似優醬指麻w松迷路彩咁可以係總選咬住對方既雙top
遙櫻都無咩個種味道
如果當t8係akb嘅話
其實都仲有好多潛力股嘅

t8唔等於akb
如果當t8係akb嘅話
其實都仲有好多潛力股嘅

team8 is not akb

如果咁就冇計架啦,本部冇人啦
奈奈似大top多過ace同center

仲有本家唯一希望久保怜音‼️
終於嘈完
上個post煩到成個post都skip左唔睇
聖菜

聖菜同怜音兩個都需要資源
以年紀黎講怜音得到官推機會大d
但我個人又鐘意聖菜多d

得罪講句
聖菜個樣唔係個個接受到
美男71中井23
估唔到小釣師勁到咁
其實48g新生代係咪出唔到似優醬指麻w松迷路彩咁可以係總選咬住對方既雙top
遙櫻都無咩個種味道

指麻都唔算咬住啦

樂樂+優奈呢對要鬥可以好精彩
而家得奈奈同美音似未來大top
Btw仲以為8仔可以有多幾個爆上嚟添
差唔多個個都咁正 唔知點揀好
美男71中井23
估唔到小釣師勁到咁
遙櫻都無咩個種味道

奈子美久
樂樂優奈<<肯肯定將來會係公式對手
而家得奈奈同美音似未來大top
Btw仲以為8仔可以有多幾個爆上嚟添
差唔多個個都咁正 唔知點揀好

nana we trust
美男71中井23
估唔到小釣師勁到咁
遙櫻都無咩個種味道

奈子美久

希望奈子今次只係意外
否則咁遠距離 都唔會當佢係對手
推番我啦,我都係本家希望嚟

請支持小嵨真子
美男71中井23
估唔到小釣師勁到咁
遙櫻都無咩個種味道

奈子美久

nako啲資源一直都多過美久
係琴日先爬到佢頭

btw佢地真心fd
美男71中井23
估唔到小釣師勁到咁
遙櫻都無咩個種味道

奈子美久

希望奈子今次只係意外

一打唔洗找
美男71中井23
估唔到小釣師勁到咁
遙櫻都無咩個種味道

奈子美久

希望奈子今次只係意外

一打唔洗找

強恥
nako miku差2xxx票咋喎
唔係好遠姐
美男71中井23
估唔到小釣師勁到咁
遙櫻都無咩個種味道

奈子美久

nako啲資源一直都多過美久
係琴日先爬到佢頭

btw佢地真心fd

所以琴日堅開心

利申:美久派
今次最大黨係咪ske?
美男71中井23
估唔到小釣師勁到咁
遙櫻都無咩個種味道

奈子美久

奈子已輸
美久係doc講過佢哋關係係戰友,唔係對手
我都唔覺得佢哋敵對
同埋,睇個款hkt都唔會比佢哋企center
頂多未來做hkt嘅大top

輸乜鳩 nako既資源一直都多過美久好多
下年我覺得超返美久既可能性高達99%

btw唔比佢地企c係真 hkt幾時有咁醒過
終於嘈完
上個post煩到成個post都skip左唔睇

我都skip咗十幾頁死雞撐飯蓋好肉酸

成堆字海就唔想睇
其他mb點話就是9但 但總之老味呢條女最無資格串008啦 一期生搞到條反戀愛條例收左檔 勁牙
btw 你yui神7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞