有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
以前細個個陣睇一至三期生
依家睇啲女仲細過我嘅

感覺怪怪

I know that feel
以前細個個陣睇一至三期生
依家睇啲女仲細過我嘅

感覺怪怪

我明 變左姐姐飯

禾珠有冇諗過去執執d皮膚
越黎越唔襟擺 過多幾年點算呀

擺到30幾歲都仲得啦 大大話話個樣都keep咗9年冇變過
禾珠成日講20歲登基
但係下年到櫻花20歲 點算

我隻雞有咩得罪左你

邊個阻禾珠登基就係數字團罪人

何德何能呀佢 返屋企訓啦
下年交比NGT
真心覺得珠下年會跌票
但唔肯定有其他人過到佢

我睇死佢又痴返去麻友度
不過麻友理唔理佢又係另一回事喇

聽講今年本土跌左
我諗大陸果邊投左好多好多

點分d票係本土定強國?

睇中華炮幾多
蒼井そら(SOLA AOI)已認證帳戶 @aoi_sola

昨日からずっと考えてるけど
あの結婚発表は不快感しかない。
他のメンバーのことを思うと不憫でならない。

又關佢事佢講咩

諗左好耐
結婚發表除左不快感之外咩都無
其他mb好慘

大概係咁

唔好呀 唔想睇佢30歲仲留係度跳鈣質舞
美久好似拍緊水着

今日拍水著就好好天

大個女

大個女

唔好貼大久保j圖

我都知你講笑架喇

誤~~~~啜~~卜)))

唔好咁講我真係覺得佢出道靚ge
不過馬路2之後就
美久好似拍緊水着

今日拍水著就好好天

大個女

大個女

[img]http://cimg.163.com/ent/2005/12/14/200512141254220447c.jpg[img]

屌轉青你岩架咩
唔好貼大久保j圖

我都知你講笑架喇

四台你搵到fd子

又關佢事佢講咩

諗左好耐
其他mb好慘

大概係咁

佢都係akb飯
飲緊奶噴哂出黎

你sure 佢30歲個陣仲會keep 到而唔係變得更老?

人地十幾歲已經咁既樣
至少keep十年贏左麻里愛先

又關佢事佢講咩

諗左好耐
其他mb好慘

大概係咁

佢都係akb飯

其實仲有好多人有留意總選 唔係飯都會睇下
所以件事點會唔大單 琴日既盲撐飯點睇
松井珠理奈
2009 19位 **1,371票
2010 10位 *12,168票(+10,797票)
2011 14位 *27,804票(+15,636票)
2012 *9位 *45,747票(+17,943票)
2013 *6位 *77,170票(+31,423票)
2014 *4位 *90,910票(+13,740票)
2015 *5位 105,289票(+14,379票)
2016 *3位 112,341票(+*7,052票)
2017 *3位 113,615票(+*1,274票)

宮脇咲良
2012 47位 *6,635票
2013 26位 25,760票(+19,125票)
2014 11位 45,538票(+19,778票)
2015 *7位 81,432票(+35,894票)
2016 *6位 78,279票(-*3,153票)
2017 *4位 82,803票(+*4,524票)

須田亜香里
2011 36位 **5,343票
2012 29位 *11,323票(+*5,980票)
2013 16位 *43,252票(+31,929票)
2014 10位 *48,182票(+*4,517票)
2015 18位 *43,665票(-*4,517票)
2016 *5位 *69,159票(+25,494票)
2017 *6位 *63,124票(-*6,035票)
唔好貼大久保j圖

我都知你講笑架喇

四台你搵到fd子

My大久保baby

唔好咁講我真係覺得佢出道靚ge
不過馬路2之後就

禾珠14年-15年全盛期 真心

又關佢事佢講咩

諗左好耐
其他mb好慘

大概係咁

日文巨
今次總選
aks輸哂所有野
收入、形象、人才、前途

唔好咁講呀,一陣又比人鬧你太睇得起008

屌你當住全世界人面前講d咁既野
倒哂成個48gp既米wo大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞