有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
結婚唔係問題,點解要係總選自爆
乖乖地講畢業同遲下解釋,然後再結婚都冇事啦
我相信以佢身世大家都會體諒

以為佢智者,結果係智障

就算聽日個記招解釋得幾好都冇用
呢兩日已經全日本都揚曬
村外個個掛住笑,冇人會再理你點解釋

唔好諗到akb 咁大ok?

又唔大呀?唔大唔好上咁多份報紙頭條啦
連香港新聞都有報佢結婚喎
冇人話你008可以搞到全日本自殺或者想去斬死佢
不過至少呢個星期內都比村外人笑佢先囉
未必講得出名都會講「akb48有條女總選講結婚」

講左成晚依家仲糾纏緊營運係咪事前知道/仲話其實無咩大影響

尋晚都叫有得拗下,但今日上曬頭條都叫冇影響
成個結果擺在眼前,唔知點先叫有影響啦

akb都唔大 我宜家求其行出街問佢識唔識akb我諗都無咩人答我唔識

唔想咁講,不過真係,有咩偶像有咩飯
珠推同008推都証明咗呢樣嘢

其實啲相就算只係影佢一個都冇用
因為佢本人自爆

文春依炮咁弱 都唔知自爆黎托

貼多次,如果換轉講個個係陽菜,個結果會唔會一樣

仲大件事

陽菜緊係冇事,30歲人大家都想佢嫁人

想佢嫁人=/=比佢總選自爆結婚
更何況佢知名度比008高咁多
你咁講不如話都唔少人想008嫁人
點知咪又鬧到咁

其實呢,上面段字係肥秋叫陽菜總選話有野發表,起大家以為佢想講卒既時候,宣布佢要結婚

你扯佢都無用 依家出事果個叫008

咁點解角色唔同,問題個性質又會唔同先

Btw

你如果黎做咩姐 想轉移焦點咩
討論佢有咩用 洗唔洗續個續個問如果係邊個邊個會點
而家終於明白
原來6年前
營運係知道亦都安排左鳥姐係台上屌9肥秋唔出KII新公演
終於可以還鳥姐一個清白

仲大件事

點知咪又鬧到咁

其實呢,上面段字係肥秋叫陽菜總選話有野發表,起大家以為佢想講卒既時候,宣布佢要結婚

Btw

點只個角色因素
背景因素,時間因素,環境因素你考慮左未?

btw,你拉第二個人講都無用
時間背景環境一樣結果都係唔會變

仲大件事

點知咪又鬧到咁

Btw

邊度講到性質唔同? 都話左陽菜把口講出黎照出事
你明唔明係總選上宣佈結婚係咩意思?
在團戀愛本身已經係死罪一條
你仲高調咁宣傳你要結婚
方唔知AKB有人要結婚 原來係人妻團黎
仲有唔好記得總選係粉絲投你上黎
你即時宣佈你要結婚係狠狠咁com左你把飯一巴
唔通D飯投你為左比你結婚? 搞笑

陽菜雖然多人想佢結婚 但係總選上宣佈本來就係唔明智既做法
佢咁做一樣出事 由於知名度關係 成件事會更加嚴重

唔駛假設啦。
以陽菜既智商,佢分得好清楚邊啲可以拎嚟講笑搲話題,做事條底線係邊。
【以下是我覺得最有意思的部分。】
在翻查須藤凜凜花後援會的微博的時候,我發現在6.8這天,也就是被文春拍照這一天的晚上十點多及十一點多,008分別發了兩條手機博。
嗯,如果之前所說的都是對的,那麼這兩條手機博,應該是008在自己的結婚對像的床上發給粉絲的吧。
因為貓吧現在對轉發手機博的要求,在這種情況下我不覺得自己能拿到應援會的准許把這兩天手機博搬運過來,而且沒有原文,所以我只給個大意,想看的同學可以自己去這個微博證實一下我所說的。
十點多這條的大意是:謝謝大家投票,我想進選拔。
十一點多這條的大意是:我一直都是一個遵從自己的內心不想說謊的人【符合總選舉的發言】,然後希望飯的各位都能幸福。

好嘔心
新玩法喎

將所有野推向營運咪無問題囉

008都係受害者黎既 咁洗唔撚洗俾佢繼續結婚留係到呀?
呀E句可能都係營運叫佢講

喂 話唔定唔係營運安排埋相親添

點解清你講野可以完全非黑即白?
營運知幾多, 邊個俾佢講野, 講乜野係好重要. 唔睇就發炮係正確?

下 有幾非黑即白

我睇到既係有人為左保自己IDOL 將所有責任推向營運
係營運叫佢自爆? 咁點解唔係營運叫佢拍拖? 個對象直情係營運介紹 咁008咪連犯戀愛禁止條例都甩埋囉

我睇到既係有人為左保自己IDOL 將所有責任推向營運
先講呢句. 你指"責任"係拍拖, 結婚還是台上宣佈一事?
如果係拍拖, 結婚, 冇野講佢斷正認埋, 原唔原諒係貴客既事
如果係台上宣佈, 就如上面, 不贅

係營運叫佢自爆?
上面都講過, 不能抹殺呢個可能. 亦可能當時人自己提出

咁點解唔係營運叫佢拍拖?個對象直情係營運介紹 咁008咪連犯戀愛禁止條例都甩埋囉
拍拖既野feel到就有. 就算有禁令. 如果你覺得在藉拍拖罪大惡極. 悉隨尊便

咁我個D有咩問題 點解我講既野就係非黑即白
喂 你唔可以抹殺可能性架喎 可能係營運叫佢上人地屋企 仲叫文春係門口等 之後影鳩佢相 明玩鳩008
008真係好慘呀 我係008就將所有野講哂出黎啦 反正都係受害者 一定得到所有人既原諒
http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/18/184229_107ca3384821e69516ec4eb5f974d7cpg

唔駛假設啦。
以陽菜既智商,佢分得好清楚邊啲可以拎嚟講笑搲話題,做事條底線係邊。

真係當陽菜傻既
而家終於明白
原來6年前
終於可以還鳥姐一個清白

因為見到文春出書前會通知營運及當事人, 先會有如此想法
請不要上綱上線,THX

唔駛假設啦。

都唔知扯其他MB黎講做咩
【以下是我覺得最有意思的部分。】
在翻查須藤凜凜花後援會的微博的時候,我發現在6.8這天,也就是被文春拍照這一天的晚上十點多及十一點多,008分別發了兩條手機博。
嗯,如果之前所說的都是對的,那麼這兩條手機博,應該是008在自己的結婚對像的床上發給粉絲的吧。
因為貓吧現在對轉發手機博的要求,在這種情況下我不覺得自己能拿到應援會的准許把這兩天手機博搬運過來,而且沒有原文,所以我只給個大意,想看的同學可以自己去這個微博證實一下我所說的。
十點多這條的大意是:謝謝大家投票,我想進選拔。
十一點多這條的大意是:我一直都是一個遵從自己的內心不想說謊的人【符合總選舉的發言】,然後希望飯的各位都能幸福。

好嘔心

其實failfail地
mail 係有delay
遲半個鐘~一個鐘對比起mb sd出黎個時間
仲撐緊
而家終於明白
原來6年前
終於可以還鳥姐一個清白

因為見到文春出書前會通知營運及當事人, 先會有如此想法
請不要上綱上線,THX

其實未出實落書

只係文春係SR直播爆 最多都係放埋D圖上網姐
屌就唔屌 但一定唔會撑佢
可唔可以唔好盲撑搞到仲多左位俾人入
我就睇難波其他mb 唔好講到成個48g咁大 正係nmb啦 其他mb點算
呢家佢係搞大左件事收唔番
仲加句結左婚都要留nmb係咩玩法先 d1身份入o黎俾左幾多資源佢 mb 又幾錫佢跳舞差慢慢教
本來 YouTuber miru 初選拔仲有其他mb入圍係值得開心既事 呢家呢
我諗彩姐呢家頭都爆埋。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞