有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

48g重點次世代除左胡杏兒都收晒皮

樂樂有46喎

ske唔熟 其他食咁多資源ug都冇

はな真係

上年個個話ske收皮 到底係咪本部快摺d

Ske 7d2真心受歡迎
睇下16期
其實營運可以俾次機會試下大力啲推下一個叫樋渡結依既MB
出身子役今年岩岩18雖然個樣似12

myb

昨天我仲估佢會高排名啲
本來以為會谷埋美音
點知今舖跌得咁慘
奈奈雖然好但係又似做到top ace

個人覺得奈奈太過風紀隊長feel 太嚴格喇
奈奈有潛質做大top但最好唔好做center

高朱 雖然紅白失利 但好有三代總監督feel 但監督呢個位從來唔會被捧上位

美音...點講呢 44單C 但成績只能叫不過不失

荻野..個樣唔靚(客觀事實) 但灰姑娘好有akb初心「奇蹟」
玩法係睇會唔會由NGT移返去本家
佢已經18歲 營運要放手一搏就只有趁依家

又玩移藉
俾番啲資源落本家班細好過啦
佢彈上o黎都未知係咪bug
我無留意開ngt
到底荻野有咩賣點?
我只係覺得新center幾可愛又大波

又要回帶
佢個妝真係所有女人嘅反面教材

我覺得佢好肉酸

相由心生

始終ngt最正都係西潟
本來以為會谷埋美音
點知今舖跌得咁慘

高朱 雖然紅白失利 但好有三代總監督feel 但監督呢個位從來唔會被捧上位

荻野..個樣唔靚(客觀事實) 但灰姑娘好有akb初心「奇蹟」

又玩移藉
我無留意開ngt
到底荻野有咩賣點?

又要回帶

我覺得佢好肉酸

相由心生

始終ngt最正都係西潟

美久好似拍緊水着

樂樂都係

又玩移藉
我無留意開ngt
到底荻野有咩賣點?

又要回帶

我覺得佢好肉酸

相由心生

始終ngt最正都係西潟

希望啲人唔好罵美南係強推之恥啦
成件事好迷
本來以為會谷埋美音
點知今舖跌得咁慘

又玩移藉
我無留意開ngt
到底荻野有咩賣點?

又要回帶

我覺得佢好肉酸

相由心生

始終ngt最正都係西潟

我睇新潟朋友覺得 菅原 りこ 幾靚
美久好似拍緊水着

今日拍水著就好好天

大個女

大個女

又玩移藉
我無留意開ngt
到底荻野有咩賣點?

又要回帶

我覺得佢好肉酸

相由心生

始終ngt最正都係西潟

我睇新潟朋友覺得 菅原 りこ 幾靚

riko都唔錯

樂樂有46喎

はな真係

睇下16期

當我地武藤小麟死

樂樂有46喎

はな真係

睇下16期

當我地武藤小麟死

父幹
美久好似拍緊水着

樂樂都係

美久好似拍緊水着

樂樂都係

希望啲人唔好罵美南係強推之恥啦
成件事好迷

美南好撚慘 速報個時冇佢份 佢都冇好似某人咁日喊夜喊
諗諗下用7期比有啲唔公道
早好多
但用ske8期,Hkt4期,nmb5期都完勝16期

姐係咩

myb

18歲仲扮小學生

姐係咩

卒業發表講結婚同話結婚繼續係度都差好遠啦

myb

18歲仲扮小學生

以前唔係好多人吹奏既咩
諗諗下用7期比有啲唔公道
早好多
但用ske8期,Hkt4期,nmb5期都完勝16期

正係認得唒nmb5期
選拔組關於總選名次TWITTER情況
NAME LIKE-SHARE-COMMENT
指原 267k 54k 6k
MYY 208k 44k 4k
禾珠 16k 4k 0.7k
櫻花 40k 10k 1.5k
荻野 未開
崩卡 5.6k 1.5k 0.4k
YUI 35k 7k 1.2k
蘇打 0.4k 0.1k 0.05k
奈奈 13k 2.9k 0.6k
13E 17k 3.8k 0.7k
高橋 13k 3k 1k
MIRU 29k 7k 1.4k
日陽 未開
NAO 6.5k 1.7k 0.6k
鳥 8.6k 2k 0.7k
吉田 89k 20k 2.5k

myb

18歲仲扮小學生

以前唔係好多人吹奏既咩

佢都有人吹

姐係咩

卒業發表講結婚同話結婚繼續係度都差好遠啦

肥秋叫陽菜好有型咁,起總選個台上面講:我有野要發表!我要結婚啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞