有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
麻友星運好似麻麻

由出道開始培育佢做ace
阿醬,優子走左以為佢上到位
點知爆左個指原出黎
轉頭公司又捧paruru

之前套日劇又超低收視

而家畢業連風頭都俾008搶埋

只能夠佢能力唔夠+路線唔適合娛樂圈
王道偶像只能用在村內
畢業後發展點都要轉型 而佢似乎轉向女優
但坦白講 優子有返咁上下演技轉女優都有難度
更何況佢? CG黎架渣 冇感情點做女演員
過多幾年 茄子分分鐘知名度高過佢

陽菜畢業後轉向model業 老咪如果畢業應該以綜藝為主
初代akb黎講佢最冇潛力 由捧佢接前敦/優叔做ace就註定下場係咁

所以我覺得麻友係個啲畢業就退出娛樂圈個啲人
因為佢好似係娛樂圈生存唔到

唉 學佢講轉去做舞台劇啦
佢開心就好

成日覺得舞台劇 係撈唔掂影視女優
先會過去做
麻友做女優 應該都唔得架啦

對比幾個依家主要畢業生以女優路為主

玲奈
願意做嘗試 劇路相對廣
但村外認識人真係唔多
只係做過一套深夜劇女一

只係做過一套深夜劇女一??
你講乜鳩吖,點撚只一套,講之前做多d資料搜集得唔撚得吖,屌你
畢業之後撈得最掂果個係玲奈吖,佢電影女一,舞台劇女一

評心而論
畢業之後撈得最掂係川榮呀

三上笑而不語
http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/18/172149_e82fef217606f155eacf999e75dfcf2a.jpg

7期第三人竟然係社長

其實邊個係社長同埋點解咁叫

高畑結希 最右果個,佢係7期最年長,未徵選前已經返工做野,係元OL,所以成日都會以會社員既角色出現,應援組織個名好似係高畑商事。啲飯會叫佢社長。

因為唔多啱我口味、我係知咁多

thx

佢個選對係2ch同twitter幾努力架好多時見佢地幾多post
大家點睇008既ig follower一日之內不跌反升 望住尋日由22.1k到岩岩23k

王道偶像只能用在村內

初代akb黎講佢最冇潛力 由捧佢接前敦/優叔做ace就註定下場係咁

佢開心就好

先會過去做

玲奈
願意做嘗試 劇路相對廣
但村外認識人真係唔多
只係做過一套深夜劇女一

你講乜鳩吖,點撚只一套,講之前做多d資料搜集得唔撚得吖,屌你

評心而論

三上笑而不語

都無一個舊member叫三上悠亞
全部都比不上禾珠

Btw 麻友畢業都無頭版 真係多謝結婚果位大帝
下個活動宣布埋生仔 唔該

轉貓頭

王道偶像只能用在村內

佢開心就好

先會過去做

玲奈
願意做嘗試 劇路相對廣
但村外認識人真係唔多
只係做過一套深夜劇女一

評心而論

三上笑而不語

呢句真
川榮早2個禮拜都仲講akb時期收入高啲

7期第三人竟然係社長

其實邊個係社長同埋點解咁叫

高畑結希 最右果個,佢係7期最年長,未徵選前已經返工做野,係元OL,所以成日都會以會社員既角色出現,應援組織個名好似係高畑商事。啲飯會叫佢社長。

因為唔多啱我口味、我係知咁多

thx

因為高畑真係社長 聽講はたごん對應幾好 總選單有抽佢
大家點睇008既ig follower一日之內不跌反升 望住尋日由22.1k到岩岩23k

係喎見到008 ig大量follow德國人
成隊德撚國家隊俾佢follow哂
仲有大量姓Meyer,Muller嘅人

佢開心就好

先會過去做

玲奈
願意做嘗試 劇路相對廣
但村外認識人真係唔多
只係做過一套深夜劇女一

評心而論

三上笑而不語

呢句真

又唔係你肯下海就會紅既,av界既競爭分分鐘比偶像仲嚴峻

佢開心就好

先會過去做

玲奈
願意做嘗試 劇路相對廣
但村外認識人真係唔多
只係做過一套深夜劇女一

評心而論

三上笑而不語

呢句真

又唔係你肯下海就會紅既,av界既競爭分分鐘比偶像仲嚴峻

之前都好似有一個
個個而家都好似冇做

係喎見到008 ig大量follow德國人
成隊德撚國家隊俾佢follow哂
仲有大量姓Meyer,Muller嘅人

佢識德文/中意足球?

小林漫畫家,飯既代表人物,極怒
果然發酵沉寂完,只會越黎越嬲

天真幼稚毒撚食古不化
成件事好小事好有趣
我有冇講漏
因為008太智障 搞到我依家對禾珠冇咁反感

連黑子既流量都要比人搶埋
禾珠好撚慘

小林漫畫家,飯既代表人物,極怒
果然發酵沉寂完,只會越黎越嬲

講真 係咪大部分人都會係咁?
sorry 反而愈來愈冷靜諗點解會咁做 咩人令佢會咁做...
原來呢到又上熱門
43歲嘅大叔
佢係哲學家嘅話我都尚可以理解,偏偏佢又唔係
008係咪有暗病唔講得,定抑或入咗邪教?

咁痴線嘅事對上一次見,係同玲奈共演、加入咗邪教條女

清水富美加真係十萬個不解
43歲嘅大叔

好憎呢條千眼美子
43歲嘅大叔

屋企人由細到大都係咁教佢個
教會係好 冇計GALA
我家正孝畀佢累死
43歲嘅大叔

可能佢阿媽有病,個大叔又俾到家庭溫暖佢掛
呢家正想知單野後續
無咩野 嬲又嬲完 頹又頹完
準備搵番琴日啲片睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞