有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
家下一堆人比個結婚搞到語無倫次

d字我識睇,但加埋一齊都唔知up乜尻

有無人知道條友究竟講咩撚野

咪就係屌008同營運
之前女王畢業前個陣總選發言唔係話要前輩讓位係無意思,佢等緊後輩上黎打低佢既一刻咩
我諗珠同女王咁熟既關係黎睇其實係比女王影響咗
女王話畢業個陣佢都去同女王講我未爬你頭你唔好走
佢想打低麻友指原,都等緊後輩打低佢
想保住競爭既關係咁掛
雖然佢真係講第一講到好撚柒煩
但係講真佢呢幾年排名都去到神七啦,參加得總選既目標不外乎都係圈內->選拔->神七咁去遮
參加得比賽係人都想第一啦,得唔得係另一回事。
不過其實我覺得佢會好似女王咁卡住係第三升唔到上去

佢下年都攞唔到第一應該成世都冇第一

2年後啲人應該上到位
只要唔好好似008咁

右邊
[新聞] 傾家蕩產投票力挺!女偶像驚爆婚訊 粉絲鬧自殺
AKB「第9屆人氣總選舉」昨順利落幕,20歲的NMB48成員須藤凜凜花入選第20名,上台發表感言時,竟脫口說出「結婚宣言」,「我第一次有喜歡的人,我~NMB48成員須藤凜凜花要結婚,所以想在最喜歡的各位面前向大家報告。」不但台下隊友驚訝掩嘴,更半信半疑下祝賀她結婚,更嚇壞大批支持她的男粉絲。
結果,日本雜誌《週刊文春》昨晚就報導拍到她於本月8日晚上收工後密會任職醫護人員的男友,當晚還在男友家所過夜。對此,事務所發言人也代為承認婚訊,並透露凜凜花將會舉行記者會交代婚事。
凜凜花於2013年加入NMB後即獲公司力捧,2014年在發行的單曲《榴槤少年》中擔任主唱,還曾來台拍攝MV。今次總選舉她所得票數多達31779票,據悉有痴情粉絲為她傾家蕩產買唱片投票,狂掃多箱CD後家中堆積如山,最後換來偶像將要嫁人的結果,大受打擊在網上留言鬧自殺。(娛樂中心/綜合報導)

真係對AKB48無影響咩?
定係天真無邪既NMB48飯們生存係另一個平行時空???
之前女王畢業前個陣總選發言唔係話要前輩讓位係無意思,佢等緊後輩上黎打低佢既一刻咩
想保住競爭既關係咁掛
但係講真佢呢幾年排名都去到神七啦,參加得總選既目標不外乎都係圈內->選拔->神七咁去遮

2年後啲人應該上到位
只要唔好好似008咁

來緊呢年我諗營運係會用盡力谷奈勾
奈勾第一可以帶起埋STU
想保住競爭既關係咁掛

禾珠真係好偉大 等後輩收佢皮
我地都只係讚梗佢咁有恆心舉食指姐 呢啲咪就係港男無既上進心
btw 有性趣可以去post#11睇下珠鋼棒

咪就係屌008同營運

又咩私欲又咩利益
簡單野復雜化

右邊

##f
右邊不如算啦 做番普通人咪仲好
做咩要同吉本鬥

咪就係屌008同營運

又咩私欲又咩利益
簡單野復雜化

咩年代?仲以身相許
想保住競爭既關係咁掛

2年後啲人應該上到位
只要唔好好似008咁

本來以為會谷埋美音
點知今舖跌得咁慘
奈奈雖然好但係又似做到top ace
想保住競爭既關係咁掛

2年後啲人應該上到位
只要唔好好似008咁

本來以為會谷埋美音
點知今舖跌得咁慘
奈奈雖然好但係又似做到top ace

唔似

老公今晚食乜餸好呀

老公~我怕羞呀~今晚唔好太大力...

醫生老公: 怕咩~下次幫你補返個膜囉

榴槤碎料啦~我晚晚都食我老公果D勁野

臭死啦!!!!!!臭西~~~我要吹雞!!忍得你地耐

中間:聽講有人係到玩屎?
左: 係! 好撚大膽
左3 (沉默)
右2: 唔係辣味唔岩我wo
右1: 唔好掂到我就得

對唔住!!係我唔識教!怪我啦....

我已經屌左佢架喇~佢屌返我唔了解佢為人~話我冇愛過佢~話我係垃圾~冇資格屌~咁我可以點呀!!

咩話~你up乜9

要打要鬧就我一人承受!唔好怪佢!
法國1k青好鐘意禾珠啲露牙美照

右邊

##f
做咩要同吉本鬥

學禾珠話齋 不甘心
法國1k青好鐘意禾珠啲露牙美照

正呀

右邊

##f
做咩要同吉本鬥

學禾珠話齋 不甘心

苦呀西

依張唔係佢
唔好up得就up啦好冇
畢業明明撈得最掂係玲奈
川榮只係比人吹大咗,同簽咗大公司
除咗死亡筆記十分鐘鏡頭拎便當,都冇乜廣為人知代表作
玲奈公司都係猛料,劇接劇,電影電視劇都撈得到
新劇100万,全部共演男優女優都叫得出名
只係題材黑暗姐

至於prr公司又係burning系,目前睇發展幾好
不過佢初起步,暫時冇得比上面走咗幾年嘅兩位。

咁我又唔覺川榮係吹大左
同佢合作既導演幾個都讚佢
舞台劇個個讚佢d動作記得好好
dn都俾人讚做得好
仲有晨間劇都有個角色
(日本做到晨間劇好威威)

佢同玲奈應該差唔多

依張唔係佢

其實就連文春啲相都冇正面影到佢個樣
你唔認都得

係佢自己自爆

https://youtu.be/x8FvmJNx9DY

彩姐今年一定走唔到

https://youtu.be/x8FvmJNx9DY

彩姐今年一定走唔到

佢個勢似想揹晒上身
始終008係佢揀,搶嬴返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞