有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
43歲嘅大叔
佢係哲學家嘅話我都尚可以理解,偏偏佢又唔係
008係咪有暗病唔講得,定抑或入咗邪教?

咁痴線嘅事對上一次見,係同玲奈共演、加入咗邪教條女

可能佢阿媽有病,個大叔又俾到家庭溫暖佢掛

係驚佢俾人呃姐

小林漫畫家,飯既代表人物,極怒
果然發酵沉寂完,只會越黎越嬲

講真 係咪大部分人都會係咁?
sorry 反而愈來愈冷靜諗點解會咁做 咩人令佢會咁做...

兩個可能
1. 營運知道成件事,營運俾008做呢個決定,目的係想cum過"因為落雨搞到總選中止"呢單7事,但營運自己估都估唔到個反效果係咁大
2. 營運知唔哂成件事,008玩撚大左
因為008太智障 搞到我依家對禾珠冇咁反感

連黑子既流量都要比人搶埋
禾珠好撚慘

笑到我仆街...
我都開始冇咁反感珠珠~一山還有一山膠
43歲嘅大叔

係驚佢俾人呃姐

千祈唔好呃佢
到當天快要開始的時候,跟珠理奈桑聊天,
剛好聊到SKE48桑跳完NMB48的絶滅黒髪少女後,
珠理奈桑在推特上發的內容,被NMB48的粉絲群起攻擊,
她哭著說”想要化解誤會”捏!我就想這一定要講!!

在MC中,提及在造成話題的推特炎上事件,
珠理奈正要解釋「我詞不達意啦」的同時,
天外飛來一筆為之驚人的發言「珠理奈桑很純真!!是笨蛋!是寶島少年!
魯夫啊悟空啊都是笨蛋!」,雖然當下現場觀眾七七粗粗,
但既強烈又衝擊的發言漂亮的救火成功。

齁~當時冷汗直流捏。要是走錯一步,就會被查水表!(笑)
結束之後,珠理奈桑邊哭邊跟我說「謝謝~」。是天使~
當然在網路上各種反應都有,但珠理奈桑的各方粉絲們,
都來我的推特跟我道謝,多虧大家我得救了!大家真的海納百川啦!!

依家真係唔知邊個很純真,很baka

最諷刺係佢幾日後就染金左個頭
43歲嘅大叔

單親,母親有重病,一個人擔起頭家,十幾歲女,
我估佢過去幾年自己一個喴左唔知幾多次,佢要結婚唔會怪佢。
兩個可能
1. 營運知道成件事,營運俾008做呢個決定,目的係想cum過"因為落雨搞到總選中止"呢單7事,但營運自己估都估唔到個反效果係咁大

諗下都知冇可能係第一個啦…你成日重覆呢點做咩
要蓋沖繩單嘢,用麻友同荻野都壓得住

我覺得營運可能知,但叫008唔好講住遲下解決
不過傾唔掂,條女臨時上台發癲自爆就真
如果預咗佢會講,營運至少唔會瞞彩姐
nmb班人都唔會係咁嘅反應
所以一係唔知,一係估唔到008發癲

點解我要成日重覆呢點?
咁有人幫008打圓場話008冇問題
咁我咪話係營運問題囉
兩個可能

諗下都知冇可能係第一個啦…你成日重覆呢點做咩
要蓋沖繩單嘢,用麻友同荻野都壓得住

我覺得營運可能知,但叫008唔好講住遲下解決
不過傾唔掂,條女臨時上台發癲自爆就真
如果預咗佢會講,營運至少唔會瞞彩姐
nmb班人都唔會係咁嘅反應
所以一係唔知,一係估唔到008發癲

點解我要成日重覆呢點?
咁有人幫008打圓場話008冇問題
咁我咪話係營運問題囉

其實會唔會係營運乜都唔知呢
43歲嘅大叔

係驚佢俾人呃姐

大廿三年 求其係握手會揀個飯都可能後生靚仔過佢

可能張智霖郭富成咁呢
43歲嘅大叔

場合+方式問題
想要結婚咪正常地宣佈畢業之後結囉 撚有人理你咩
依家成件事根本就錯撚哂
結婚唔係問題,點解要係總選自爆
乖乖地講畢業同遲下解釋,然後再結婚都冇事啦
我相信以佢身世大家都會體諒

以為佢智者,結果係智障

就算聽日個記招解釋得幾好都冇用
呢兩日已經全日本都揚曬
村外個個掛住笑,冇人會再理你點解釋

唔好諗到akb 咁大ok?

以為佢智者,結果係智障

呢兩日已經全日本都揚曬

跟本好多人就係屌緊佢唔識處理危機
但就總係有人兜話d飯今時今日仲接受唔到偶像拍拖 / 係營運旨使佢咁做 / 背後有陰謀
.....

以為佢智者,結果係智障

呢兩日已經全日本都揚曬

講得好...村內人就話睇下你記者招待會重可以解釋D咩
村外人就只係會記住有個人係akb48 身為idol話要結婚

小林漫畫家,飯既代表人物,極怒
果然發酵沉寂完,只會越黎越嬲

講真 係咪大部分人都會係咁?
sorry 反而愈來愈冷靜諗點解會咁做 咩人令佢會咁做...

兩個可能

我都係用呢個方向諗, 但2.營運知唔哂/ 唔知機會好低,
因為文春炮事前會通知當事人同營運, 應該星期5twitter貼左燒章魚圖前已知會,
之後當時人同營運一定傾點解決
至於解決, 有好多方案, 詐死道歉剃頭畢業任君選擇
幾乎任何一個衝擊都較小. 你講呢個係佢自己決定. 未知,但合乎佢style.
但係營運絕對可以唔俾, 最絕可以用"體調不良"叫佢缺席.打包佢返大阪
俾佢出之餘又可以用咁多時間講野. 因為呢段係主持人問答, 如果當時人玩野主持可以停佢, 但德光愈問愈深入, 仲鼓動其他人起哄.彩姐,其他MB做左最佳臨記 如果佢有問題營運一定會叫主席留意佢. 所以結論就係營運允許佢講, 至於點解佢講.唔知,你估"係想cum過"因為落雨搞到總選中止"呢單7事" 都有可能

既然呢件事係營運允許. 責任就在營運了. 無論是誰提議. 因為營運可以輕易做到佢想要既結果. 絕大部分人狂屌008.就有偏差
43歲嘅大叔

場合+方式問題
想要結婚咪正常地宣佈畢業之後結囉 撚有人理你咩
依家成件事根本就錯撚哂

如果話佢想畢業結婚但營運唔比佢畢,佢自己搞呢獲野攪炒咁就講得通
其實會唔會係營運乜都唔知呢

所以我都係咁講,一係唔知,一係就知但撳唔住008發癲
無論如何都係營運有錯,點解撳唔到008發癲
當然唔係綁住佢,而係培訓出嚟嘅人點解可以咁唔聽話
一唔聽話去拍拖,二唔聽話總選自爆

我覺得akb個邊嘅營運似唔知情
我唔熟,但我覺得aks做得出求其作原因唔比佢上台
除非佢哋都比008呃咗,以為撳得住,點知上去先反口自爆

但你睇下德光同佢既對答, 不斷引導佢講落去, 嫌唔清楚再問
43歲嘅大叔

下咁就要係琴日得奬個陣講?佢要畢業之後結婚又好生仔又好關人鳩事?問題係佢在藉拍拖又係總選高調話結婚仲好似好合理咁先係錯wo 完全冇理過其他人既感受 仲唔應該怪佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞