有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

想點

我幫手兜啦
營運好清楚008有幾多套衫,係營運安排佢咁樣著,作為對死宅既回應,簡潔,易明,一語中的
最撚好笑係笑鳩班ガチ恋

冇e班人 008會有20
冇e班人 AKB會玩到咁大

你地都痴撚線

個陣入去睇到都即刻cap圖 冇ガチ既賣到咁多銷量?會咁多人比錢個咩關係都冇既人?

想點

屌飯

主要應該係反擊優子
彩姐隨時下年選返...

禾珠

咪呀
禾珠無得訓係度都嬴

有可能被逼~講條件吧
嗱~下年要選返~補償今次單野
走左麻友....
營運緊係想食彩條大水喉啦~咁fatfat
累撚埋彩姐真係好慘
彩姊剛剛在ameba講左呢單野事前全世界都唔知,唔駛向死撑

屌咪咁快講啦
講左點睇NMB傻鳩死撐派花生呀

笠撚曬資源又單C先又有自己solo又冠番組
辛撚苦左咁多年終於有首single單C去曬泰國拍好曬野
咁樣俾你一鑊Q起
老老豆豆越諗越撚嬲
祝佢幸福即係同自己推講屌你抵撚死啦冇分別
做唔到sorry

Cut 走佢囉,再補幾個shot

008就算唔係一排都2排中間
好高難度喎

Cut close up 遠鏡照出

留意返 唔係泰國係新加坡泰國係上年迷路走嗰首

https://instagram.com/p/BVRovskAsuY/

流出果D相 係聖淘沙黎

喺Santosa book場拍野應該好撚貴
Ff話營運拎黎擋總選落雨取消仲撚on9
麻友卒業都夠晒有突啦
彩真係比妳害撚死

笠撚曬資源又單C先又有自己solo又冠番組
辛撚苦左咁多年終於有首single單C去曬泰國拍好曬野
咁樣俾你一鑊Q起
老老豆豆越諗越撚嬲
祝佢幸福即係同自己推講屌你抵撚死啦冇分別
做唔到sorry

Cut 走佢囉,再補幾個shot

008就算唔係一排都2排中間
好高難度喎

Cut close up 遠鏡照出

留意返 唔係泰國係新加坡泰國係上年迷路走嗰首

https://instagram.com/p/BVRovskAsuY/

流出果D相 係聖淘沙黎

喺Santosa book場拍野應該好撚貴

成日哂錢喺無謂地方

想點

屌飯

主要應該係反擊優子

sor笑左

想點

屌飯

主要應該係反擊優子

好大官威
彩姐篇blog好官腔

都係
"引起大家混亂對唔住"
"唔想全盤否定曬008呢幾年" (同迷路差唔多)
"所有野都係等佢本人講"

與其講完等如無講 不如沉默是金
講得越多對團內負面影響越多
團對呢件事最好冷處理
日本人其實好善忘 過一派就冇人記得008個名

想點

屌飯

主要應該係反擊優子

面皮厚過城牆
而家終於明白
原來6年前
營運係知道亦都安排左鳥姐係台上屌9肥秋唔出KII新公演
終於可以還鳥姐一個清白

因為見到文春出書前會通知營運及當事人, 先會有如此想法
請不要上綱上線,THX

鳥姐當年又幾好演技 呃到我家下 請講少d高見thx

喂我好低調食花生架咋陳年舊事撩出

幫明音刷下存在 難得又入返選拔 難波神探可惜查錯左 定其實仲想講彩姐係講大話 要做埋讀心神探?
而家終於明白
原來6年前
營運係知道亦都安排左鳥姐係台上屌9肥秋唔出KII新公演
終於可以還鳥姐一個清白

因為見到文春出書前會通知營運及當事人, 先會有如此想法
請不要上綱上線,THX

鳥姐當年又幾好演技 呃到我家下 請講少d高見thx

喂我好低調食花生架咋陳年舊事撩出

幫明音刷下存在 難得又入返選拔 難波神探可惜查錯左 定其實仲想講彩姐係講大話 要做埋讀心神探?

上面已經有人話彩姐出blog仲衰過唔出
我以為嘈完喇添
點知無入黎一陣又推左咁多版
好攰呀今日咩都做唔到
見到彩姐咁真係好心痛
唔知個日講左おめでとう既成員而家諗緊咩呢
如果我係nmb member都唔知點面對好
彩姐篇blog好官腔

都係
"引起大家混亂對唔住"
"唔想全盤否定曬008呢幾年" (同迷路差唔多)
"所有野都係等佢本人講"

與其講完等如無講 不如沉默是金
講得越多對團內負面影響越多
團對呢件事最好冷處理
日本人其實好善忘 過一派就冇人記得008個名

唔好玩啦
佢立場上需要有個說法
但係又唔可以狂屌
冇追成日post原來仲屌緊
其實撐果d係咪成日錯重點
明明係屌佢係總選宣佈on9
個個愈拉愈遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞