有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
最撚好笑係笑鳩班ガチ恋

冇e班人 008會有20
冇e班人 AKB會玩到咁大

你地都痴撚線
彩姐隨時下年選返...

禾珠

咪呀
禾珠無得訓係度都嬴
彩姊剛剛在ameba講左呢單野事前全世界都唔知,唔駛向死撑

唉 又煩到佢
睇唔明 等翻譯
彩姐隨時下年選返...

禾珠

咪呀
禾珠無得訓係度都嬴

仲有大檸檬既
彩姐隨時下年選返...

禾珠

咪呀
禾珠無得訓係度都嬴

仲有大檸檬既

ngt 今濟大躍進
其實等咩解釋仲有咩好解釋
姓須藤果個識趣自己躝啦屌你老母

家陣淨係關心下一單水著單多d
換返個人入去頂佢個位啦屌

笠撚曬資源又單C先又有自己solo又冠番組
辛撚苦左咁多年終於有首single單C去曬泰國拍好曬野
咁樣俾你一鑊Q起
老老豆豆越諗越撚嬲
祝佢幸福即係同自己推講屌你抵撚死啦冇分別
做唔到sorry

Cut 走佢囉,再補幾個shot

008就算唔係一排都2排中間
好高難度喎

Cut close up 遠鏡照出

留意返 唔係泰國係新加坡泰國係上年迷路走嗰首

https://instagram.com/p/BVRovskAsuY/
https://youtu.be/m_eZzjfYei8
獻比禾珠
留意MV最尾大約4:18

利申路過,見到幾夾咁

咁樣俾你一鑊Q起
老老豆豆越諗越撚嬲
做唔到sorry

好高難度喎

唔怪之得唔明你講咩泰國

想點
不論係點
都冇盲撐既餘地啦下話

咁樣俾你一鑊Q起
老老豆豆越諗越撚嬲
做唔到sorry

好高難度喎

https://instagram.com/p/BVRovskAsuY/

拍過
然後、關於凜々花的結婚發表。

首先、應援著的飯們的各位

很多很多的人、讓你們擔心了添了很多麻煩對不起。

關於當天的事情、發表是沒人知道的。

所以、把那個宣言當成是事實的成員
包括當時在觀看配信的我、沒有一個人知道。

只是、發生了很多驚訝與混亂。

在那種情況下即便有說祝賀的成員
不管是如何的搞不清楚狀況、即時反應
應該都是NMB成員(當時的)想法。

關於此次的事情
有著各種各樣的思考、與意見。

在那樣的場合說是不行的
今後該怎麼辦啊

我、昨天晚上也一直在想。

短版既
大約如下

搞到咁大壇野令大家擔心同帶來麻煩,首先代佢同所有人道歉

事前無人知情
所以無人覺得佢係認真既
大家都好混亂
有人講恭喜應該都係為咗stablize件事

佢對呢件事有啲意見

1. 係咪一定要即場講
2. 以為要點

但係作為至今為止目擊須藤凛々花既努力既人
加上對佢既信賴
老實說唔想完全否定佢

要等同本人傾完先會做further comment
山本彩blog重點

1. 祝福NMB 圈內 member
2. 向飯道歉
3. 為當時"おめでとう"解話 ,話場內無人知008係認真
4. 自己仲未知咩事
5. 表示自己由琴晚到依家一直考慮左好多事

咁樣俾你一鑊Q起
老老豆豆越諗越撚嬲
做唔到sorry

好高難度喎

拍過

http://japanews.org/archives/482
由於自己搞錯了航班,只能買第二天的機票飛到新加坡聖淘沙島度假。沒想到居然偶遇了NMB48,山本彩看著我的鏡頭竟然比了的手勢,簡直就是女神,太可愛了。

唔知邊個啱
屌那星
越諗越嬲
大約如下

搞到咁大壇野令大家擔心同帶來麻煩,首先代佢同所有人道歉

事前無人知情
所以無人覺得佢係認真既
大家都好混亂
有人講恭喜應該都係為咗stablize件事

佢對呢件事有啲意見

1. 係咪一定要即場講
2. 以後要點

但係作為至今為止目擊須藤凛々花既努力既人
加上對佢既信賴
老實說唔想完全否定佢

要等同本人傾完先會做further comment

咁樣俾你一鑊Q起
老老豆豆越諗越撚嬲
做唔到sorry

好高難度喎

流出果D相 係聖淘沙黎
屌那星
越諗越嬲

你尋日好冷靜架
屌那星
越諗越嬲

你尋日好冷靜架

我條女sd左mail黎先開始嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞