有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

慘過失戀!008最對唔住既應該係投票既飯
條垃圾咁都叫贏到文春
本身文春果幾張圖就殺傷力低到照平時咁一貫無視,過幾日就冇人理
難得佢自己玩自爆,文春而家笑到合唔埋口啦
撐nmb但係今次撐唔落佢
冇眼睇

Agger
佢係贏左文春
但賭輸左

我覺得好離譜,拖哂成村人落水

咁多個決定簡個最差ge, 佢都算好野
唔係理唔理解008係咩人咩性格
事實上佢唔係因為有文春先爆自己結婚
禁如果文春唔爆
咁佢係唔係私底下結左婚去
然後面頭繼續做佢個idol 先?
你結婚咪退group
自己入得48group就有身為idol嘅責任
被文春爆過個幾個我都覺得唔啱
無論有無道歉都好
但係今次008重要話我唔想欺騙大家
明放上面話自己無錯我會結婚同繼續做idol
AKB group 寫到明禁止戀愛全日本唔留意AKB 都知
這個唔係打爛成個招牌咁係咩
最大問題係總選禁大型嘅活動講
1)落哂成個group嘅面子
2)無尊重嗰個場合同埋其他嘅member

以下係個人眼冤嘅部分
(重話AKB無話禁結婚祝佢幸福
唔好同我講結婚 =/= 戀愛
如果佢無愛就唔會文春爆就重話結婚
無愛嘅結婚會幸福?)

居然有人講呢個年代重唔比人拍拖, 不如問埋入得akb 都有自由拍av 啦,係咪唔用腦

要做這些野無問題 但就唔好入group
入得group 唔係你想點就點 好唔好

慘過失戀!008最對唔住既應該係投票既飯

一起身就諗起mayuyu畢業
呢到24hr都有人既
我訓番先

英國留學生表示全日都溫唔到書

澳洲留學生表示明天final
全日都溫唔到書
條垃圾咁都叫贏到文春
本身文春果幾張圖就殺傷力低到照平時咁一貫無視,過幾日就冇人理

依家文春只係等佢開記者會
到時又唔知爆咩出黎 可能文春手上握有更多皇牌(例如對方已婚)
條垃圾咁都叫贏到文春

文春一路以來就希望48G營運頭痕
一路都唔成功
一路都只係願いごとの持ち腐れ
點知一個o靚妹就幫文春實現左咁多年以來既願望
008單野,只能講,投資涉及風險

係依個timing 講,其實真係好似佢style,

有得9up就9up,有乜就講乜

Btw 至於佢搞死48g既言論,老老實實會唔會太抬舉佢

再講48g醜聞一向都有,而且每次營運處理手法都唔同,
到底條線起邊度其實真係營運講晒。你睇下當年指原無人屌咩?

營運次次處理手法都唔一樣,其實反映出戀愛禁止只係笑話
你top d 可以冷處理,甚至助燃比你一下彈到頂點,你唔係top就收皮執包袱走人

偶像係賣個希望賣個信念,而營運都係睇有無利益有無話題姐
條垃圾咁都叫贏到文春

一路都唔成功

文春當年搞指原,點知變左幫佢同HKt上位

今次008自爆在先,變左佢d 料

全日都溫唔到書

走係好事黎 , 都24啦, 走得黎都25, 條路好難行

全日都溫唔到書

我其實琴日番到屋企唔敢睇哂 睇睇下熄左
有無人有番琴日總選段片些牙
or cut 都ok

全日都溫唔到書

佢今年年尾就都係23 ja ma
008搞得死成個48 group真是笑到我
你們會唔會太抬舉佢

全日都溫唔到書

佢今年年尾就都係23 ja ma

sorry 記錯 減錯93年, 個group 咁年尾應該未走得成, 可能好似南哥咁留多陣睇住班細
008搞得死成個48 group真是笑到我
你們會唔會太抬舉佢

唔會搞死, 個名再臭d 姐
條垃圾咁都叫贏到文春

一路都唔成功

唔明點解仲有人幫佢講說話 大佬呀你搵呢d地上波時間講 個個唔識你 都知原來48G可以在藉拍拖 仲可以係總選公然宣布結婚 仲搞笑係又有人講佢同飯宣布係尊重佢地 講呢番說話既人一係就唔撚係飯 一係就同008一樣唔撚用腦既 D1選秀狀元..哲學家... 宇野さん你比d咁既對手我真係得啖笑 然後嚇一跳呀
麻友
點解比唔到好嘅ending佢
屌你啦008
nmb飯可唔可以唔好盲撐到咁

睇埋佢記招講乜先下定論

我知仲有好多理性的飯
唔好一支竹打晒成船人
多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞