有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
其實mayuyu畢業先23歲ja ma
你地係咪見到佢個c9就話佢25

23歲係日本演藝圈來講已經算係好遲起步

其他人十幾二十歲已經主演電視劇

所以我覺得優子最多都係二線頭 除非有一套可以大爆

先天上同個班1x就出嚟開始做戲個班一線女優有差距
麻友星運好似麻麻

由出道開始培育佢做ace
阿醬,優子走左以為佢上到位
點知爆左個指原出黎
轉頭公司又捧paruru

之前套日劇又超低收視

而家畢業連風頭都俾008搶埋

只能夠佢能力唔夠+路線唔適合娛樂圈
王道偶像只能用在村內
畢業後發展點都要轉型 而佢似乎轉向女優
但坦白講 優子有返咁上下演技轉女優都有難度
更何況佢? CG黎架渣 冇感情點做女演員
過多幾年 茄子分分鐘知名度高過佢

陽菜畢業後轉向model業 老咪如果畢業應該以綜藝為主
初代akb黎講佢最冇潛力 由捧佢接前敦/優叔做ace就註定下場係咁

所以我覺得麻友係個啲畢業就退出娛樂圈個啲人
因為佢好似係娛樂圈生存唔到

唉 學佢講轉去做舞台劇啦
佢開心就好

成日覺得舞台劇 係撈唔掂影視女優
先會過去做
麻友做女優 應該都唔得架啦

對比幾個依家主要畢業生以女優路為主

玲奈
願意做嘗試 劇路相對廣
但村外認識人真係唔多
只係做過一套深夜劇女一

只係做過一套深夜劇女一??
你講乜鳩吖,點撚只一套,講之前做多d資料搜集得唔撚得吖,屌你
畢業之後撈得最掂果個係玲奈吖,佢電影女一,舞台劇女一

akb出嚟做戲評價最好係咪川榮之後就到玲奈
麻友星運好似麻麻

點知爆左個指原出黎

之前套日劇又超低收視

王道偶像只能用在村內

初代akb黎講佢最冇潛力 由捧佢接前敦/優叔做ace就註定下場係咁

佢開心就好

先會過去做

玲奈
願意做嘗試 劇路相對廣
但村外認識人真係唔多
只係做過一套深夜劇女一

你講乜鳩吖,點撚只一套,講之前做多d資料搜集得唔撚得吖,屌你

幾中意川榮做戲 真心覺得唔錯
麻友星運好似麻麻

點知爆左個指原出黎

之前套日劇又超低收視

王道偶像只能用在村內

佢開心就好

先會過去做

玲奈
願意做嘗試 劇路相對廣
但村外認識人真係唔多
只係做過一套深夜劇女一

No, 玲奈好過川榮

其實mayuyu畢業先23歲ja ma
你地係咪見到佢個c9就話佢25

23歲係日本演藝圈來講已經算係好遲起步

其他人十幾二十歲已經主演電視劇

想做演員真係唔好入48
上得位啲大top都好遲走
以前神7時代我個時又細個真係ff佢地個個都會出到o黎大紅大紫
但睇左咁多年 呢家覺得佢地畢左業有野撈就
唔係好覺有邊個mb出村好成功 有既 三下定三上算唔算
本身諗住成個選舉都帶住食花生心態睇,指麻珠荻邊個贏都好,飯咗咁多年仲睇唔化咩,點知殺咗個008出黎,呢粒花生大到有啲消化唔到,仲頂住頂住

初心麻友,佢畢業都預咗,無大舞台宣布都算,社區會館都唔緊要,一路好走發展自己事業;正當每人都希望借著總選表達自己內心感受時,008一個破壞哂成件事,都唔知應該講佢自私定搏錯大細好

佢粒花生同以前堆拖手仔/合照顯然唔同,場合錯,時間錯,形式內容不一樣。先唔講佢破壞力有幾大,呢樣嘢無人預計到,至少要等佢出記者會,但至於會唔會搞死48?好難囉,最多咪走你一個,48咁多人就繼續去,不過壞影響唔多唔少實有,對營運、前輩後輩、飯們以至村外對48認知度都有不良影響。

都係𠴱句啦,始終都要等多啲消息新聞出現先知影響去到邊,但無可否認呢粒花生會愈滾愈大,愈食愈有

總之成件事錯錯地
各位麻友飯如有興趣就過麻友畢業個post推下佢 我晏啲有時間的話再補下圖補下新聞

宿醉中 講野1999
個頭痛痛地

btw救世珠唔知話佢可惜定可憐好,我都暫時唔想理佢
北川綾巴「なぜこんなにも結果を残せないのか。自分はこれから何をどう頑張れば良いのかわからない」

禾珠快d走啦

其實去到呢個關口好難仲怪禾珠
奈和同其他人都上到去

起碼唔使阻撚住個c位先

同北川一齊企 c 既宮前都上到四十幾位
後面七期賓妹樂衰咗一年今年重新上路都高過你

有無諗過其實真係自己問題

咁我可以話俾你聽
肯定有
其他mb都靠showroom同飯爭取交流機會
佢都係半個月先開得果1次
仲要唔係咩神對應吸引唔到街外人入場睇佢

咁佢初初出道被選為劇場公演小珠代役
個個都覺得佢唔得
連1期生都公開話過佢唔適合企小珠個位
佢一開始就俾人定左形係廢
就算呢一兩年劇場公演跳舞表現好左
MC多左好多野講
村內人唔show你就係唔show你

咁佢一係就畢業去村外發展
留係村內 但又想提高村外知名度
唯一可能就係望天打掛祈求某人唔好食哂d資源

而家仲會有人因為個 c 位而決定買唔買碟

成日話救世珠搶資源
調返轉諗
就算無救世珠你而家都係同其他成員爭緊同一塊餅
人地食到你食唔到,係你有問題
人地唔爭呢塊餅走去食第二塊餅,而你仲係度爭緊呢塊,都係你問題
唔係無資源比你架喎
北川綾巴「なぜこんなにも結果を残せないのか。自分はこれから何をどう頑張れば良いのかわからない」

禾珠快d走啦

其實去到呢個關口好難仲怪禾珠
奈和同其他人都上到去

起碼唔使阻撚住個c位先

同北川一齊企 c 既宮前都上到四十幾位
後面七期賓妹樂衰咗一年今年重新上路都高過你

有無諗過其實真係自己問題

咁我可以話俾你聽
肯定有
其他mb都靠showroom同飯爭取交流機會
佢都係半個月先開得果1次
仲要唔係咩神對應吸引唔到街外人入場睇佢

咁佢初初出道被選為劇場公演小珠代役
個個都覺得佢唔得
連1期生都公開話過佢唔適合企小珠個位
佢一開始就俾人定左形係廢
就算呢一兩年劇場公演跳舞表現好左
MC多左好多野講
村內人唔show你就係唔show你

咁佢一係就畢業去村外發展
留係村內 但又想提高村外知名度
唯一可能就係望天打掛祈求某人唔好食哂d資源

而家仲會有人因為個 c 位而決定買唔買碟

成日話救世珠搶資源
調返轉諗
就算無救世珠你而家都係同其他成員爭緊同一塊餅
人地食到你食唔到,係你有問題
人地唔爭呢塊餅走去食第二塊餅,而你仲係度爭緊呢塊,都係你問題
唔係無資源比你架喎

其實ske本身係咪資源最少個隊
唔計ngt/stu
家下一堆人比個結婚搞到語無倫次
麻友星運好似麻麻

點知爆左個指原出黎

之前套日劇又超低收視

王道偶像只能用在村內

佢開心就好

先會過去做

優子
一開波講到明做女優 唔唱歌
戲路相對多元化 願意嘗試
就算做過女主一 扲埋日劇女演員賞
到上季東京白日夢女 觀眾票投佢第一女演員
優子都仲係半紅不黑 未到一線
我會話死因係太遲走

阿醬
拍劇被形容為死魚樣 屢次傳出對劇組無禮貌
投票最不受觀眾歡迎
拍親好多時都有大量親熱 性感鏡頭
全年得一個cm
發展都係二 三線架啦 定哂形

玲奈
願意做嘗試 劇路相對廣
但村外認識人真係唔多
只係做過一套深夜劇女一

女王
敗走到舞台劇 電影電視全做三至四線

PRR
黎梗一年 睇佢做法
一畢業 做堤真一劇女二
黎劇會去晨間劇 助演
有機會 但睇佢入唔入到屋

茄子
暫時暫為有希望一個 仲後生
個陣走得快 資源都食到
黎梗二三年 隨時爆出
我會話佢係akb畢業生女優 最有希望一位

所以麻友 畢業都25
拍劇cv 圖書館同再見江成君 收視都爛到hihi
同佢演技真心覺得一般
個樣近一年都殘左 (無黑佢意思 只係覺得個樣太攰)
我諗好難紅到

阿醬上季果套<就活家族>都好一般
佢好似成日d表情西口西面咁
講野個tone又無咩起伏,棒讀咁

女優仲有秋元才加
我本身既大推
但佢都只係做下路人甲
上季<奪い愛、冬> 做勾引男主角既壞女人
但印象唔太令人深刻

梗係唔係如果你有睇套野你都一定有印像
至少我尚時仲未做飯 都會search下佢係邊當

成套野啲角色都係癲 個陣係日劇post傾到好好笑
到呢個時候唔報008單野而報禾珠苦呀西一定係真愛一定係咱們救世軍

苦呀西!

我地係救世軍 守護禾珠

成晚矛人理嬲嬲珠

比個20名搶晒

仲有人話要改topic名。。。尊重下大ace巧不巧

其實另外開個post討論比較好

其實呢到都係48g花生pist 但估唔到大家都咁好氣 所以話48邊會咁快收皮係咪先
只不過係呢到點都循例要提下禾珠 珠post初心o黎 其實呢刻我都wfc佢

d字我識睇,但加埋一齊都唔知up乜尻

d字我識睇,但加埋一齊都唔知up乜尻

有無人知道條友究竟講咩撚野
本身諗住成個選舉都帶住食花生心態睇,指麻珠荻邊個贏都好,飯咗咁多年仲睇唔化咩,點知殺咗個008出黎,呢粒花生大到有啲消化唔到,仲頂住頂住

初心麻友,佢畢業都預咗,無大舞台宣布都算,社區會館都唔緊要,一路好走發展自己事業;正當每人都希望借著總選表達自己內心感受時,008一個破壞哂成件事,都唔知應該講佢自私定搏錯大細好

佢粒花生同以前堆拖手仔/合照顯然唔同,場合錯,時間錯,形式內容不一樣。先唔講佢破壞力有幾大,呢樣嘢無人預計到,至少要等佢出記者會,但至於會唔會搞死48?好難囉,最多咪走你一個,48咁多人就繼續去,不過壞影響唔多唔少實有,對營運、前輩後輩、飯們以至村外對48認知度都有不良影響。

都係𠴱句啦,始終都要等多啲消息新聞出現先知影響去到邊,但無可否認呢粒花生會愈滾愈大,愈食愈有

總之成件事錯錯地
各位麻友飯如有興趣就過麻友畢業個post推下佢 我晏啲有時間的話再補下圖補下新聞

宿醉中 講野1999
個頭痛痛地

btw救世珠唔知話佢可惜定可憐好,我都暫時唔想理佢

飲左成晚都可以咁早起身既你
me 4點幾訓9點起 訓唔番
估唔到08同nao就拉開左咁大個gap位
本身2個都變左ske營運棄子 依家nao應該照捧 今年都20

nao係營運心目中只係永遠第一代役c
麻友星運好似麻麻

點知爆左個指原出黎

之前套日劇又超低收視

王道偶像只能用在村內

佢開心就好

先會過去做

玲奈
願意做嘗試 劇路相對廣
但村外認識人真係唔多
只係做過一套深夜劇女一

I mean 電視劇
我講得唔好
之前女王畢業前個陣總選發言唔係話要前輩讓位係無意思,佢等緊後輩上黎打低佢既一刻咩
我諗珠同女王咁熟既關係黎睇其實係比女王影響咗
女王話畢業個陣佢都去同女王講我未爬你頭你唔好走
佢想打低麻友指原,都等緊後輩打低佢
想保住競爭既關係咁掛
雖然佢真係講第一講到好撚柒煩
但係講真佢呢幾年排名都去到神七啦,參加得總選既目標不外乎都係圈內->選拔->神七咁去遮
參加得比賽係人都想第一啦,得唔得係另一回事。
不過其實我覺得佢會好似女王咁卡住係第三升唔到上去
咁板野都2套電影女一洗唔洗計計佢
之前女王畢業前個陣總選發言唔係話要前輩讓位係無意思,佢等緊後輩上黎打低佢既一刻咩
我諗珠同女王咁熟既關係黎睇其實係比女王影響咗
女王話畢業個陣佢都去同女王講我未爬你頭你唔好走
佢想打低麻友指原,都等緊後輩打低佢
想保住競爭既關係咁掛
雖然佢真係講第一講到好撚柒煩
但係講真佢呢幾年排名都去到神七啦,參加得總選既目標不外乎都係圈內->選拔->神七咁去遮
參加得比賽係人都想第一啦,得唔得係另一回事。
不過其實我覺得佢會好似女王咁卡住係第三升唔到上去

所以我一直都話佢想拎第一無問題
去到神7邊個唔想拎第一

我一路屌佢都係佢仲想霸住個c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞