有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
荻野有冇機會比營運叫去執執個樣
定已經執過

JURINAGOYA

依張唔係佢

其實就連文春啲相都冇正面影到佢個樣
你唔認都得

係佢自己自爆

如果佢話要畢業~因為要結婚喇~
我諗大把人唔會怪佢~更加祝福佢
定已經執過

整下d牙先

鼻又大 口又大 眼又細
一笑就變一線眼

JURINAGOYA

(株)かおたん結婚相談所
Sor本身真係對玲奈同ske無咩認識
今次真係9up多左
自膠
定已經執過

整下d牙先

鼻又大 口又大 眼又細
一笑就變一線眼

佢可以點執
睇完櫻花post先法國好多整容e生
定已經執過

整下d牙先

鼻又大 口又大 眼又細
一笑就變一線眼

佢可以點執

講下姐
我覺得佢係偶像黎講都算樣衰
終於瞓醒
幾時記者會
會唔會又咩都唔搞好似柏木咁等凋淡
定已經執過

整下d牙先

鼻又大 口又大 眼又細
一笑就變一線眼

佢可以點執

講下姐
我覺得佢係偶像黎講都算樣衰

一露牙笑就....崩

角度的重要性

整細個嘴~整牙~隻眼要執~鼻翼整細d
要大執
終於瞓醒
幾時記者會

手越只係冷處理當無事發生過
局外人唔會知得太多
008係搞到全日本無人唔知呢單野
講嚴重程度無得比,點都無可能冷處理解決
btw兩個其實都一樣係仆街,唔駛分大細
本來以為會谷埋美音
點知今舖跌得咁慘
奈奈雖然好但係又似做到top ace

個人覺得奈奈太過風紀隊長feel 太嚴格喇
奈奈有潛質做大top但最好唔好做center

高朱 雖然紅白失利 但好有三代總監督feel 但監督呢個位從來唔會被捧上位

美音...點講呢 44單C 但成績只能叫不過不失

荻野..個樣唔靚(客觀事實) 但灰姑娘好有akb初心「奇蹟」
玩法係睇會唔會由NGT移返去本家
佢已經18歲 營運要放手一搏就只有趁依家

宅玉 多謝你地守護48G
http://matomame.jp/user/ELI_AYASE/ef10cd1ee4481841596e?page=1

お相手は「理学療法士」の43歳男性らしい
年収は?結構薄給説も

竟然係窮撚阿叔
這就是你的榴槤少年(大叔?)

拿,貼埋過黎費事話有野淨係係自己個竇講
終於瞓醒
幾時記者會

手越只係冷處理當無事發生過
局外人唔會知得太多
008係搞到全日本無人唔知呢單野
講嚴重程度無得比,點都無可能冷處理解決
btw兩個其實都一樣係仆街,唔駛分大細

手越由紀點會局外人唔會知得太多
本來以為會谷埋美音
點知今舖跌得咁慘

高朱 雖然紅白失利 但好有三代總監督feel 但監督呢個位從來唔會被捧上位

荻野..個樣唔靚(客觀事實) 但灰姑娘好有akb初心「奇蹟」

又玩移藉
俾番啲資源落本家班細好過啦
佢彈上o黎都未知係咪bug
本來以為會谷埋美音
點知今舖跌得咁慘

又玩移藉
俾番啲資源落本家班細好過啦
佢彈上o黎都未知係咪bug
我無留意開ngt
到底荻野有咩賣點?
我只係覺得新center幾可愛又大波

賣點係參加五次AKB面試都落選
唔好up得就up啦好冇
畢業明明撈得最掂係玲奈
川榮只係比人吹大咗,同簽咗大公司
除咗死亡筆記十分鐘鏡頭拎便當,都冇乜廣為人知代表作
玲奈公司都係猛料,劇接劇,電影電視劇都撈得到
新劇100万,全部共演男優女優都叫得出名
只係題材黑暗姐

至於prr公司又係burning系,目前睇發展幾好
不過佢初起步,暫時冇得比上面走咗幾年嘅兩位。

咁我又唔覺川榮係吹大左
同佢合作既導演幾個都讚佢
舞台劇個個讚佢d動作記得好好
dn都俾人讚做得好
仲有晨間劇都有個角色
(日本做到晨間劇好威威)

佢同玲奈應該差唔多

川榮都叫吹大左,真心咩
劇接劇、舞台劇、電影佢全部都有喎
講緊晨間劇、深夜劇、民放黃金檔全部接住上,電影係大熱漫改dn同亞人呢啲
而且而家大家對佢演出嘅評價基本上都係讚,今年先22歲,完全係待望嘅若手女優
不過玲奈嘅風格係幾突破,呢樣川榮就比唔上嘅
唔好up得就up啦好冇
畢業明明撈得最掂係玲奈
川榮只係比人吹大咗,同簽咗大公司
除咗死亡筆記十分鐘鏡頭拎便當,都冇乜廣為人知代表作
玲奈公司都係猛料,劇接劇,電影電視劇都撈得到
新劇100万,全部共演男優女優都叫得出名
只係題材黑暗姐

至於prr公司又係burning系,目前睇發展幾好
不過佢初起步,暫時冇得比上面走咗幾年嘅兩位。

唔好比較啦
演技好唔好依啲好主觀
玲奈我跟得冇咁密 只係知道soundbite似乎唔夠川栄(利申返先川栄推同時欣賞玲奈)
睇modelpress oricon news依啲玲奈好似先得首映同劇集預告有soundbite(有錯嘅話自膠勿屌)
川栄就唔明1集入面賣萌少少就俾modelpress吹奏
但係就係依少少人氣呀soundebite就差好遠

2個都有實力,睇佢keep住有戲有劇拍就知
所以2個都好 唔需要話邊個好啲

PRR就睇佢喜好啦
佢做自己鍾意做嘅嘢就得

朱珠有流量架!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞