有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
今次總選
aks輸哂所有野
收入、形象、人才、前途

槍B你燈返生AKB未

不了
櫻花啲票同前年差唔多
松井珠理奈
2009 19位 **1,371票
2010 10位 *12,168票(+10,797票)
2011 14位 *27,804票(+15,636票)
2012 *9位 *45,747票(+17,943票)
2013 *6位 *77,170票(+31,423票)
2014 *4位 *90,910票(+13,740票)
2015 *5位 105,289票(+14,379票)
2016 *3位 112,341票(+*7,052票)
2017 *3位 113,615票(+*1,274票)

宮脇咲良
2012 47位 *6,635票
2013 26位 25,760票(+19,125票)
2014 11位 45,538票(+19,778票)
2015 *7位 81,432票(+35,894票)
2016 *6位 78,279票(-*3,153票)
2017 *4位 82,803票(+*4,524票)

須田亜香里
2011 36位 **5,343票
2012 29位 *11,323票(+*5,980票)
2013 16位 *43,252票(+31,929票)
2014 10位 *48,182票(+*4,517票)
2015 18位 *43,665票(-*4,517票)
2016 *5位 *69,159票(+25,494票)
2017 *6位 *63,124票(-*6,035票)

由第一屆開始玩到而家係咪剩返幾個人
今次總選
aks輸哂所有野
收入、形象、人才、前途

唔好咁講呀,一陣又比人鬧你太睇得起008

屌你當住全世界人面前講d咁既野
倒哂成個48gp既米wo大佬

其實可能講緊IDOL界都有影響
望住彩姐個樣真係好辛苦
對眼好似無時無刻都瞪到最大咁
望到都覺得自己對眼好攰
櫻花啲票同前年差唔多

所以佢尋日話再選我都幾驚訝
村內已經冇乜空間其實
櫻花啲票同前年差唔多

所以先話佢收皮 佢前年成績實際上係最好先岩
上年多左MOBILE票 今年多左MAIL票
=佢D飯其實係愈黎愈少
松井珠理奈
2009 19位 **1,371票
2010 10位 *12,168票(+10,797票)
2011 14位 *27,804票(+15,636票)
2012 *9位 *45,747票(+17,943票)
2013 *6位 *77,170票(+31,423票)
2014 *4位 *90,910票(+13,740票)
2015 *5位 105,289票(+14,379票)
2016 *3位 112,341票(+*7,052票)
2017 *3位 113,615票(+*1,274票)

宮脇咲良
2012 47位 *6,635票
2013 26位 25,760票(+19,125票)
2014 11位 45,538票(+19,778票)
2015 *7位 81,432票(+35,894票)
2016 *6位 78,279票(-*3,153票)
2017 *4位 82,803票(+*4,524票)

須田亜香里
2011 36位 **5,343票
2012 29位 *11,323票(+*5,980票)
2013 16位 *43,252票(+31,929票)
2014 10位 *48,182票(+*4,517票)
2015 18位 *43,665票(-*4,517票)
2016 *5位 *69,159票(+25,494票)
2017 *6位 *63,124票(-*6,035票)

由第一屆開始玩到而家係咪剩返幾個人

bbq選真係有小小影響須田
櫻花啲票同前年差唔多

=佢D飯其實係愈黎愈少

好似你咁 去左做469
櫻花啲票同前年差唔多

=佢D飯其實係愈黎愈少

好似你咁 去左做469

一打唔洗找
櫻花啲票同前年差唔多

=佢D飯其實係愈黎愈少

整容整到過哂火
望住彩姐個樣真係好辛苦
望到都覺得自己對眼好攰

仲攞命過自己有選果種壓力
諗住可以食下花生~點知...
望住彩姐個樣真係好辛苦
望到都覺得自己對眼好攰

講緊佢對眼大到我望得好辛苦
好似無時無刻都瞪到最大 好攰
櫻花啲票同前年差唔多

=佢D飯其實係愈黎愈少

整容整到過哂火

其實佢唔整都算靚果堆
佢ig post親d相
櫻花啲票同前年差唔多

=佢D飯其實係愈黎愈少

整容整到過哂火

唔悶架咩
櫻花啲票同前年差唔多

=佢D飯其實係愈黎愈少

整容整到過哂火

其實佢唔整都算靚果堆
佢ig post親d相

佢P得柒姐
今次總選
aks輸哂所有野
收入、形象、人才、前途

唔好咁講呀,一陣又比人鬧你太睇得起008

屌你當住全世界人面前講d咁既野
倒哂成個48gp既米wo大佬

其實可能講緊IDOL界都有影響

邊有idol會係公開場合講呢d野
智撚障既極致
望住彩姐個樣真係好辛苦
望到都覺得自己對眼好攰

講緊佢對眼大到我望得好辛苦
好似無時無刻都瞪到最大 好攰

櫻花啲票同前年差唔多

=佢D飯其實係愈黎愈少

整容整到過哂火

其實佢唔整都算靚果堆
佢ig post親d相

佢P得柒姐

同46個個勁似樣
櫻花啲票同前年差唔多

=佢D飯其實係愈黎愈少

整容整到過哂火

其實佢唔整都算靚果堆
佢ig post親d相

佢P得柒姐

同46個個勁似樣

櫻花啲票同前年差唔多

=佢D飯其實係愈黎愈少

整容整到過哂火

其實佢唔整都算靚果堆
佢ig post親d相

佢P得柒姐

同46個個勁似樣

如果hkt 有人咁宣佈 , 指皇上台摑佢都似
櫻花啲票同前年差唔多

=佢D飯其實係愈黎愈少

整容整到過哂火

其實佢唔整都算靚果堆
佢ig post親d相

佢P得柒姐

同46個個勁似樣

又黎
櫻花啲票同前年差唔多

=佢D飯其實係愈黎愈少

整容整到過哂火

其實佢唔整都算靚果堆
佢ig post親d相

佢P得柒姐

同46個個勁似樣

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/18/155839_c503923cc152f01f9bb0002f04b71593.jpg[img]

屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞