有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
miona>sakura

你封信東京灣汁

留返張會員卡
望住彩姐個樣真係好辛苦
對眼好似無時無刻都瞪到最大咁
望到都覺得自己對眼好攰

仲攞命過自己有選果種壓力
諗住可以食下花生~點知...

彩姐尋晚其實可以好簡單咁出來一齊屌008, 割席保住nmb同自己不受牽連

但佢無咁做,只係出個message 話唔知講咩好同say sorry, 有好激動既飯連佢都鬧埋,真心慘,

所以佢可能仲想救008。

義氣彩

棉乾絮濕湊大佢有感情

完全諗唔起有棉乾絮濕 呢個詞

我山本彩知你係痴線GE 我都保住你 搏你有一日會成才 你而家咁樣同我講野 同我講要結婚

所有團唔係都一推推幾個?
難波一野推六個而家爭到ace得返兩個

008就一定唔係接ace位 但係nmb大top

睇好白間~夢莉

唉.....被遺忘...搵邊個刷好呢....

禾珠有無一年總選係開心架
張張都好sad

珠飯其實咩感覺?用左成六七百萬投佢,但搞到佢咁唔開心。
其實乜嘢叫「巨巨」?

大佬

大大進化版,嘲諷意味max

張張都好sad

好想摑醒佢
miona>sakura

你封信東京灣汁

留返張會員卡

抵啦 十卜東京灣

張張都好sad

好想摑醒佢

摑醒d飯好過

張張都好sad

好想摑醒佢

摑醒d飯好過

張張都好sad

好想摑醒佢

摑醒d飯好過

佢d飯已經諗緊下年投票啦

張張都好sad

好想摑醒佢

摑醒d飯好過

登頂真係咁有意義?

張張都好sad

好想摑醒佢

摑醒d飯好過

駁唔到

張張都好sad

好想摑醒佢

摑醒d飯好過

登頂真係咁有意義?

我覺得佢根本睇唔清自己幾多斤兩
唔好講指原多佢13萬票啦,人氣不如前既麻友都多佢3萬票呀,佢拎到第3成績根本已經好好,佢會苦呀西係因為佢真心認為飯再努力啲可以過到指麻,但事實上飯賣埋血都做唔到

張張都好sad

好想摑醒佢

摑醒d飯好過

登頂真係咁有意義?

衪只剩下總選這塊遮羞布而已

張張都好sad

好想摑醒佢

摑醒d飯好過

登頂真係咁有意義?

冇乜見過佢自己對其他分野有興趣(比如做女優/其他專長既job),除左登頂佢仲有咩可以做

張張都好sad

好想摑醒佢

摑醒d飯好過

登頂真係咁有意義?

唔好講指原多佢13萬票啦,人氣不如前既麻友都多佢3萬票呀,佢拎到第3成績根本已經好好,佢會苦呀西係因為佢真心認為飯再努力啲可以過到指麻,但事實上飯賣埋血都做唔到

佢由1月1開始瘋狂催票都得咁既結果
大家都知咩事啦
有冇咩方法可以唔使再睇到008 D相 or 新聞
越睇越眼冤
現在寧願睇救世珠

好想摑醒佢

摑醒d飯好過

登頂真係咁有意義?

佢由1月1開始瘋狂催票都得咁既結果
大家都知咩事啦

但祂仲未知

悔し~
越睇越眼冤
現在寧願睇救世珠

同意
珠最多係笑下
008係恥辱

直情係啦笑同嬲係兩回事
越睇越眼冤
現在寧願睇救世珠

同意
珠最多係笑下
008係恥辱

咁又係 禾珠起碼有花生食
娛樂性又高 拎黎恥笑係一流
008個單已經唔知講乜好

越睇越眼冤
現在寧願睇救世珠

同意
珠最多係笑下
008係恥辱

咁又係 禾珠起碼有花生食
娛樂性又高 拎黎恥笑係一流
008個單已經唔知講乜好

唔想聽都講一下 sorry
好想知呢件事營運知道同參與幾多 如果台上宣佈係營運默許 允許甚至支持 當時人只係演員做呢場大龍鳳 要嬲就嬲佢拍拖了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞