有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
其實等咩解釋仲有咩好解釋
姓須藤果個識趣自己躝啦屌你老母

家陣淨係關心下一單水著單多d
換返個人入去頂佢個位啦屌

咁搞都唔知使唔使錄過延遲出
Btw你地鬧還鬧 以我所知既nmb飯個個都鬧008
所以見到隔離有人撐佢真係o哂

隔離po 見佢宣佈嗰時鬧就鬧咗,你哋冇睇到啫呢啲嘢講幾句就算,真心為NMB好反而擔心佢搞唔搞得掂件事,處理得好唔好,同對下一單嘅影響而唔會不斷討論令件事升溫

挑你老母
唔岩就要拎出黎講架啦
真理係會愈辯愈明
夠無人一開頭就叫你搶個道德高地先啦
真正令事情升溫係你班NMB傻鳩
驚死無人知係咁死撐不斷推POST,戇撚鳩鳩咁款
屌就唔屌 但一定唔會撑佢
可唔可以唔好盲撑搞到仲多左位俾人入
我就睇難波其他mb 唔好講到成個48g咁大 正係nmb啦 其他mb點算
呢家佢係搞大左件事收唔番
仲加句結左婚都要留nmb係咩玩法先 d1身份入o黎俾左幾多資源佢 mb 又幾錫佢跳舞差慢慢教
本來 YouTuber miru 初選拔仲有其他mb入圍係值得開心既事 呢家呢
我諗彩姐呢家頭都爆埋。。。

入面班賤種狗話而家開心唔到係因為在座各位不斷反佢地親愛既008
而唔係條臭西自己搞個大頭佛出黎
再加多句 反黎又點 你地會開心D咩

開口埋口賤種,你自己都唔高尚得去邊

口德分-30

你扣100啦屌你
而家終於明白
原來6年前
營運係知道亦都安排左鳥姐係台上屌9肥秋唔出KII新公演
終於可以還鳥姐一個清白

因為見到文春出書前會通知營運及當事人, 先會有如此想法
請不要上綱上線,THX

鳥姐當年又幾好演技 呃到我家下 請講少d高見thx

喂我好低調食花生架咋陳年舊事撩出
sorry 原來問清楚搞清楚係兜.
咁就不如不說

唔明有咩唔清楚

你地都係想拎住最後一條救命草 係營運叫佢講 係營運既錯 話俾自己聽自己推個個唔係真係咁on9 佢有佢既苦衷

但係佢就係咁撚on9 如果智力低同閪痕係苦衷 咁佢係幾苦囉
點解派膠同發癲唔識分?
點解係要拖其他人落水

事實係
連三上悠亞都唔敢在藉個陣大叫自己同手越吞戰兼下海

佢就算把啦

咁事實咪就係連三上悠亞都好過佢囉
人哋都識躝開先至下海
冇無恥到公開發癲

不過上年都總選係上文春,無記錯既話

008 9up開,講真佢做緊乜9相信好多人都黑人問號

隔離po 見佢宣佈嗰時鬧就鬧咗,你哋冇睇到啫呢啲嘢講幾句就算,真心為NMB好反而擔心佢搞唔搞得掂件事,處理得好唔好,同對下一單嘅影響而唔會不斷討論令件事升溫

挑你老母
唔岩就要拎出黎講架啦
真理係會愈辯愈明

sor囉
我一開頭都柒左 道歉先
唔好再追住小妹黎屌ok?
屌就唔屌 但一定唔會撑佢
可唔可以唔好盲撑搞到仲多左位俾人入
我就睇難波其他mb 唔好講到成個48g咁大 正係nmb啦 其他mb點算
呢家佢係搞大左件事收唔番
仲加句結左婚都要留nmb係咩玩法先 d1身份入o黎俾左幾多資源佢 mb 又幾錫佢跳舞差慢慢教
本來 YouTuber miru 初選拔仲有其他mb入圍係值得開心既事 呢家呢
我諗彩姐呢家頭都爆埋。。。

同意乳細講嘅嘢,008的而且確係爭唔落,但真係未至會屌佢,同埋真係好緊張同擔心彩姐
btw 三上悠亞同ske嘅人好似仲有感情
之前有返過去探人

三上直接公開表示投bbq添
連蒼井空都頂佢唔順

我今朝睇返都頂唔順

挑你老母
唔岩就要拎出黎講架啦
真理係會愈辯愈明

sor囉
我一開頭都柒左 道歉先

扮女人
sorry 原來問清楚搞清楚係兜.
咁就不如不說

唔明有咩唔清楚

你地都係想拎住最後一條救命草 係營運叫佢講 係營運既錯 話俾自己聽自己推個個唔係真係咁on9 佢有佢既苦衷

但係佢就係咁撚on9 如果智力低同閪痕係苦衷 咁佢係幾苦囉

依個可能性會有幾高,你不如話麻友卒係為左撲火啦
家陣仲想支持難波既 就更加唔應該撐佢

挑你老母
唔岩就要拎出黎講架啦
真理係會愈辯愈明

sor囉
我一開頭都柒左 道歉先

扮女人

me真絲

挑你老母
唔岩就要拎出黎講架啦
真理係會愈辯愈明

sor囉
我一開頭都柒左 道歉先

叫彩姐摑埋你

正呀 摑我摑我
嬲好正常,我支持nmb但係完全撐唔落佢
尋日一睇到已經

挑你老母
唔岩就要拎出黎講架啦
真理係會愈辯愈明

sor囉
我一開頭都柒左 道歉先

叫彩姐摑埋你

正呀 摑我摑我

我摑你
你地唔屌你地既事
人地屌你地可以話番人地係痴線佬 + 無眼睇果野犀利
自己搞壇大炎上大頭佛出黎
再話番唔應該繼續討論落去等件事升溫
毫無邏輯 反智

無粗口無人身攻擊 口德分 +50

笑撚死人
佢地死撐少陣就已經幫到手啦
好心收皮啦

挑你老母
唔岩就要拎出黎講架啦
真理係會愈辯愈明

sor囉
我一開頭都柒左 道歉先

叫彩姐摑埋你

正呀 摑我摑我

我摑你

躝啦死GAY佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞