有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
美男71中井23
估唔到小釣師勁到咁
其實48g新生代係咪出唔到似優醬指麻w松迷路彩咁可以係總選咬住對方既雙top
遙櫻都無咩個種味道

奈子美久
樂樂優奈<<肯肯定將來會係公式對手

希望奈子今次只係意外
否則咁遠距離 都唔會當佢係對手

一打唔洗找

強恥

你隻花就強恥 hkt肯收手未
美男71中井23
估唔到小釣師勁到咁
其實48g新生代係咪出唔到似優醬指麻w松迷路彩咁可以係總選咬住對方既雙top
遙櫻都無咩個種味道

奈子美久

nako啲資源一直都多過美久
係琴日先爬到佢頭

btw佢地真心fd

所以琴日堅開心

利申:美久派

my 美久
美男71中井23
估唔到小釣師勁到咁
遙櫻都無咩個種味道

奈子美久

希望奈子今次只係意外

一打唔洗找

強恥

我櫻花
推番我啦,我都係本家希望嚟

請支持小嵨真子

今次最大黨係咪ske?

Akb 好似24
ske19
推番我啦,我都係本家希望嚟

請支持小嵨真子

美男71中井23
估唔到小釣師勁到咁
遙櫻都無咩個種味道

奈子美久

希望奈子今次只係意外

一打唔洗找

強恥

我櫻花

yes 強恥 三年不升無新飯
垃圾

48g重點次世代除左胡杏兒都收晒皮

樂樂有46喎

樂樂有46喎

ske唔熟 其他食咁多資源ug都冇
其實營運可以俾次機會試下大力啲推下一個叫樋渡結依既MB
出身子役今年岩岩18雖然個樣似12

樂樂有46喎

はな真係

樂樂有46喎

はな真係

上年個個話ske收皮 到底係咪本部快摺d

樂樂有46喎

はな真係

希望hkt營運收手轉推4期都無咁嬲

琴日有個4期高佢一位
美久好似拍緊水着
本來以為會谷埋美音
點知今舖跌得咁慘
奈奈雖然好但係又似做到top ace

個人覺得奈奈太過風紀隊長feel 太嚴格喇
奈奈有潛質做大top但最好唔好做center

高朱 雖然紅白失利 但好有三代總監督feel 但監督呢個位從來唔會被捧上位

美音...點講呢 44單C 但成績只能叫不過不失

荻野..個樣唔靚(客觀事實) 但灰姑娘好有akb初心「奇蹟」
玩法係睇會唔會由NGT移返去本家
佢已經18歲 營運要放手一搏就只有趁依家

又玩移藉
俾番啲資源落本家班細好過啦
佢彈上o黎都未知係咪bug
我無留意開ngt
到底荻野有咩賣點?
我只係覺得新center幾可愛又大波

又要回帶
佢個妝真係所有女人嘅反面教材

我覺得佢好肉酸

佢係咪中咗邪教,點解要嫁呀伯

本來以為會谷埋美音
點知今舖跌得咁慘
奈奈雖然好但係又似做到top ace

個人覺得奈奈太過風紀隊長feel 太嚴格喇
奈奈有潛質做大top但最好唔好做center

高朱 雖然紅白失利 但好有三代總監督feel 但監督呢個位從來唔會被捧上位

美音...點講呢 44單C 但成績只能叫不過不失

荻野..個樣唔靚(客觀事實) 但灰姑娘好有akb初心「奇蹟」
玩法係睇會唔會由NGT移返去本家
佢已經18歲 營運要放手一搏就只有趁依家

又玩移藉
俾番啲資源落本家班細好過啦
佢彈上o黎都未知係咪bug
我無留意開ngt
到底荻野有咩賣點?
我只係覺得新center幾可愛又大波

又要回帶
佢個妝真係所有女人嘅反面教材

我覺得佢好肉酸

相由心生
其實營運可以俾次機會試下大力啲推下一個叫樋渡結依既MB
出身子役今年岩岩18雖然個樣似12

myb
美久好似拍緊水着

今日拍水著就好好天
美久好似拍緊水着

今日拍水著就好好天

大個女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞