有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
始終係個idol比賽 即場宣佈結婚 其實唔專重個比賽同對手

你識咩
人哋話人生大事係你個場到宣佈先係尊重

換句說話 港姐選舉 拎獎感言同觀眾講要結婚

港姐?差好遠

選港女唔會要宅宅賣血換票

你識咩

港姐?差好遠

應該係港姐拎冠軍時同電視講我聽日去拍av 一樣咁爆
處女偶像>人妻偶像>大肚偶像

你識咩

港姐?差好遠

應該係港姐拎冠軍時同電視講我聽日去拍av 一樣咁爆

無嘢格,無線跟合約褫奪后冠取消冠軍就得
麻友有無試過係公開場合塊面西到琴日咁?

我飯咗咁耐都未試過見到佢咁嬲咁西塊面

我代表麻友飯多撚謝你
認真唔處分008點對得住以前受過戀禁處分既其他成員?
公平咩屌?

同心痛麻友
好波
咁早結婚 隨時遲d會同人離婚
岀黎拍av

同心痛麻友

屌你老母畢業冇得上頭條我真係多謝你呀
撐nmb但係今次撐唔落佢
冇眼睇

同心痛麻友

本家ace 畢業搞成咁,我屌你老母008
今日個報紙既版面範圍就証明左個轟動程度,尋晚死拗既人可唔可以說明下點解咁「普通」既事可以佔咁大版?
今日個報紙既版面範圍就証明左個轟動程度,尋晚死拗既人可唔可以說明下點解咁「普通」既事可以佔咁大版?

連我麻卒業都做唔到頭條就知咩料喇
屌你老母

記者唔熟nmb, 唔理解008係個咩人

屌你老母

麻友早知琴晚唔講住,番番下星期講仲好
撐008嗰啲搬龍門搬到大西洋

心疼我彩

仲話自己係NMB飯
一路幫008搬龍門嘅同時
一路傷害緊個責任感極強嘅captian

有個台灣人講得好好

更加唔駛講本家麻友畢業,指原三指霸,ngt荻野個第五,我覺得佢好自私,嬲根本好正常

屌你老母

麻友早知琴晚唔講住,番番下星期講仲好

係嗰咁嘅閪場講已經唔得啦
仲要俾條撚屌搶埋個頭條
唔係理唔理解008係咩人咩性格
事實上佢唔係因為有文春先爆自己結婚
禁如果文春唔爆
咁佢係唔係私底下結左婚去
然後面頭繼續做佢個idol 先?
你結婚咪退group
自己入得48group就有身為idol嘅責任
被文春爆過個幾個我都覺得唔啱
無論有無道歉都好
但係今次008重要話我唔想欺騙大家
明放上面話自己無錯我會結婚同繼續做idol
AKB group 寫到明禁止戀愛全日本唔留意AKB 都知
這個唔係打爛成個招牌咁係咩
最大問題係總選禁大型嘅活動講
1)落哂成個group嘅面子
2)無尊重嗰個場合同埋其他嘅member

以下係個人眼冤嘅部分
(重話AKB無話禁結婚祝佢幸福
唔好同我講結婚 =/= 戀愛
如果佢無愛就唔會文春爆就重話結婚
無愛嘅結婚會幸福?)
唔係理唔理解008係咩人咩性格
事實上佢唔係因為有文春先爆自己結婚
禁如果文春唔爆
咁佢係唔係私底下結左婚去
然後面頭繼續做佢個idol 先?
你結婚咪退group
自己入得48group就有身為idol嘅責任
被文春爆過個幾個我都覺得唔啱
無論有無道歉都好
但係今次008重要話我唔想欺騙大家
明放上面話自己無錯我會結婚同繼續做idol
AKB group 寫到明禁止戀愛全日本唔留意AKB 都知
這個唔係打爛成個招牌咁係咩
最大問題係總選禁大型嘅活動講
1)落哂成個group嘅面子
2)無尊重嗰個場合同埋其他嘅member

以下係個人眼冤嘅部分
(重話AKB無話禁結婚祝佢幸福
唔好同我講結婚 =/= 戀愛
如果佢無愛就唔會文春爆就重話結婚
無愛嘅結婚會幸福?)

居然有人講呢個年代重唔比人拍拖, 不如問埋入得akb 都有自由拍av 啦,係咪唔用腦
冇眼睇

Agger
佢係贏左文春
但賭輸左
撐008嗰啲搬龍門搬到大西洋

心疼我彩

仲話自己係NMB飯
一路幫008搬龍門嘅同時
一路傷害緊個責任感極強嘅captian

有個台灣人講得好好

更加唔駛講本家麻友畢業,指原三指霸,ngt荻野個第五,我覺得佢好自私,嬲根本好正常

係非常非常自私
完全無想個自己生存在48group中
如果你唔係NMB嘅一員
只係地下idol 佢咁樣真係無問題
同埋真係wfc
但係現在唔係囉
冇眼睇

Agger
佢係贏左文春
但賭輸左

我覺得好離譜,拖哂成村人落水
Btw
今日沖繩天清氣朗
Btw
今日沖繩天清氣朗

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞