有無人好憎松井珠理奈(16)救世珠矛人理橙橙珠

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
幫禾珠刷下存在感先

重溫前幾日SR笑料
1位になったら卒業するんじゃないかと言われてるけど卒業しないですよ
(有人問我選到第1會唔會畢業之類
唔會呀

其實禾珠如果講「如果選到第1 我就畢業」
我會考慮賣腎支持下佢 廢時佢又唔開心
結婚唔係問題,點解要係總選自爆
乖乖地講畢業同遲下解釋,然後再結婚都冇事啦
我相信以佢身世大家都會體諒

以為佢智者,結果係智障

就算聽日個記招解釋得幾好都冇用
呢兩日已經全日本都揚曬
村外個個掛住笑,冇人會再理你點解釋

跟本好多人就係屌緊佢唔識處理危機
但就總係有人兜話d飯今時今日仲接受唔到偶像拍拖 / 係營運旨使佢咁做 / 背後有陰謀
.....

呢個真 無人屌佢拍拖 係屌表達方式同場合問題
新玩法喎

將所有野推向營運咪無問題囉

008都係受害者黎既 咁洗唔撚洗俾佢繼續結婚留係到呀?
呀E句可能都係營運叫佢講

喂 話唔定唔係營運安排埋相親添
新玩法喎

喂 話唔定都係營運安排埋相親添
其實會唔會係營運乜都唔知呢

所以我都係咁講,一係唔知,一係就知但撳唔住008發癲
無論如何都係營運有錯,點解撳唔到008發癲
當然唔係綁住佢,而係培訓出嚟嘅人點解可以咁唔聽話
一唔聽話去拍拖,二唔聽話總選自爆

我覺得akb個邊嘅營運似唔知情
我唔熟,但我覺得aks做得出求其作原因唔比佢上台
除非佢哋都比008呃咗,以為撳得住,點知上去先反口自爆

但你睇下德光同佢既對答, 不斷引導佢講落去, 嫌唔清楚再問

所以我咪講營運可能唔知,事後死撐話知
不過其實知唔知營運都比人屌架啦
知: 知你仲比佢上台發癲?or點解你阻止唔到佢發癲?
唔知: 點解你管班成員可以咁差?咁都可以唔知?

可能係吉本知
Aks唔知
結婚唔係問題,點解要係總選自爆
乖乖地講畢業同遲下解釋,然後再結婚都冇事啦
我相信以佢身世大家都會體諒

以為佢智者,結果係智障

就算聽日個記招解釋得幾好都冇用
呢兩日已經全日本都揚曬
村外個個掛住笑,冇人會再理你點解釋

唔好諗到akb 咁大ok?

又唔大呀?唔大唔好上咁多份報紙頭條啦
連香港新聞都有報佢結婚喎
冇人話你008可以搞到全日本自殺或者想去斬死佢
不過至少呢個星期內都比村外人笑佢先囉
未必講得出名都會講「akb48有條女總選講結婚」

講左成晚依家仲糾纏緊營運係咪事前知道/仲話其實無咩大影響

可能係吉本知
Aks唔知

我其實都覺係呢樣嘢
aks應該係真唔知,吉本就50 50
因為我覺得aks做得出唔比佢上台

似係 因為吉本對藝人就真係好free既
呢家我諗aks同吉本傾梗數
新玩法喎

點解清你講野可以完全非黑即白?
營運知幾多, 邊個俾佢講野, 講乜野係好重要. 唔睇就發炮係正確?
又黎
新玩法喎

等睇聽日金屏風記招

我覺得好應該取消埋佢總選資格
幫禾珠刷下存在感先

重溫前幾日SR笑料
1位になったら卒業するんじゃないかと言われてるけど卒業しないですよ
(有人問我選到第1會唔會畢業之類
唔會呀

其實禾珠如果講「如果選到第1 我就畢業」
我會考慮賣腎支持下佢 廢時佢又唔開心

pish 我跟
又黎

可能係吉本知
Aks唔知

我其實都覺係呢樣嘢
aks應該係真唔知,吉本就50 50
因為我覺得aks做得出唔比佢上台

吉本知彩姊就唔駛變梵高吶喊咁
金子唔駛話開會
其他成員唔準講恭喜啦

貼多次,如果換轉講個個係陽菜,個結果會唔會一樣
新玩法喎

營運知幾多, 邊個俾佢講野, 講乜野係好重要. 唔睇就發炮係正確?

優子個經理人知道優子幾多野?
邊個俾優子 F U CK人?
新玩法喎

下 有幾非黑即白

我睇到既係有人為左保自己IDOL 將所有責任推向營運
係營運叫佢自爆? 咁點解唔係營運叫佢拍拖? 個對象直情係營運介紹 咁008咪連犯戀愛禁止條例都甩埋囉
又黎

其實呢排會係咁loop呢單野架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞