[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(13)暨交流區

1001 回覆
35 Like 0 Dislike
你講3.2?
未試過,不過部機本身得條綫
無Amazon adapter
Fire Tablet黎喎
Oh 試下先
喺loading果陣搏住電有幾秒係入到kindle 啲file
Thanks
電腦*
Btw, 唔記得打,supernote其實都係強國牌子,上海總公司,不過質素算高,外銷做得好
樓主見到,下次開post加埋入去supernote最底
Kobo用家想問
vpn轉咗台灣 係咪就可以買到台灣版kobo既書?
地址轉就得,唔洗vpn
你意思係 變更地區/國家?
喺kobo網度轉,我的帳戶>帳戶設定>付款資訊
亂填台灣地址就得
唔該哂
大家用咩信用卡比錢賺海外網上消費回贈?
收唔收銀聯?
我新買機仲未買書
如果最後以TWD結算
唔會當本地網上消費
所以紅卡冇4%
但要唔要比1.95%手續費?
好多公司簽外幣會收
如果您使用信用卡進行的交易涉及到貨幣兌換,我們會收取外幣交易費。

• 港元信用卡:交易額的1.95%
• 美元匯財金卡:交易額的1.95%
• 滙豐銀聯雙幣信用卡:交易額的1%(非港元或人民幣交易)
• 滙豐Pulse銀聯雙幣鑽石信用卡:交易額的1%(非港元,人民幣或澳門幣交易)
我之前想update又係咁
結論係冇得搞嘅 買咗部新
最近想買kobo libra2, 係Amazon買係咪同香港買一樣?
唔鼓勵大家買中國嘢,但Onyx 啱唔出咗Nova Air C彩Mon, 希望帶得起彩Mon Note taking
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞