[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(13)暨交流區

1001 回覆
35 Like 0 Dislike
原來張150卷係6組25蚊折扣
有冇咁平嘅書買
kobo每個星期都會出個99書單
即係每日都會有本書特價,大約HKD27.5
用埋書卷就HKD2.5埋單
通常個網會自動show已打折價錢,但有啲要跟下面link再入code嘅,唔知仲有無得用25蚊卷
https://www.kobo.com/zh/blog/%E4%B8%80%E9%80%B199%E6%9B%B8%E5%96%AE-12-23-12-29

手上都有張150卷,未有咁多書想買,希望1月多啲啱心水嘅99書單啦
香港卷買到台灣kobo咩?
香港都會跟住打折,已買過兩次
竟然?!等我之前仲轉返香港區買
不過重申,如果要跟blog入code先會打折嘅,香港地區就唔用得了,27-29嘅嗰幾本就係咁
不過你可以set自己ac做台灣地區,就用到99書單打折code, 但用唔到HKD25書卷code
地區可以隨時轉嘅
暫時買過嘅書都係兩邊同價
您只能在 Amazon.cn 購買 Kindle 書刊
係咪要開返個美馬
點幫個kobo app轉台灣
在美馬買野就開美馬。
在強馬買野就開強馬。
Kindle內的內容係邊個馬,就取決於你部kindle係login邊個馬。

例子:我早兩年買過強馬 kindle unlimited. 咁我kindle 就要login強馬。login完佢自然會係強馬的料。咁你就睇唔到美馬d野。
咩blog搵到discount code
用網頁版轉啦
除咗Volmoe仲有邊度有漫畫睇
今個月睇爆咗
睇開電子書既通常係咩年齡層?
kobo官方blog, #277有link

唔該
廿中 返工車程太長
點解我會買到之後睇唔到
入落促銷代碼度?唔畀我用嘅
This promo code can’t be applied to the item(s) in your cart.
依幾日要入code先99TWD嘅書, 就是我喺其他reply講嘅特殊case
應該要轉台灣地區先用到折扣 code + 無得用HKD25卷
個Blog無講要折扣code嘅,網頁會自動顯示HKD27.5 + 可以用HKD25書卷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞