[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(13)暨交流區

1001 回覆
35 Like 0 Dislike
kobo本身睇到pdf,但應該得eclipsa可以勉強睇到journal
註冊Zlib ac可以一日廿本
我kindle
你pdf轉mobi會移晒位,咁樣睇journal真係work咩
一日10本你睇唔睇得曬先
Pdf 我建議你唔好搞咁多野
Kindle oasis最大先7吋
Journal放入入去係要人手zoom大張相咁睇
改格式d野會錯曬位
你會睇到燥

睇paper一律建議用ipad
冇錢可以過隔離post望吓kindle fire hd 10
特價八舊水有找
In Amazon, we trust
原來已經唔興印出黎jot notes
俾得起錢, 最好就緊係買部專睇pdf嘅ereader啦
但ipad係最平嘅選擇
睇中文書唔好買 kindle 啦,中文書選擇少好多。你識唔識用 calibre 轉格式嗰啲先,有冇心機搞先?
唔該晒巴打我去隔離望望先⋯
會唔會係字型問題?
買部睇pdf嘅reader or 用ipad,冇其他方法
睇#3
有iPad了 但會睇到眼累
唯有望望pdf reader
有無巴絲識得搞個個kobo買滿555送111點數既優惠係咪連咗Google就算連返樂天ID都無用
不如你講下你理解既 555 送 111 優惠係乜先。
要睇大量paper既,要13寸ereader先適合(A4),10寸都可能細
可以去youtube search下,有好多試機片
送點數呀嘛⋯⋯
要2月26號先入到啲分啊嘛⋯
我意思係搞唔掂個樂天ID唔太明點連返kobo姐
Any肥 唔理了 開咗新ac 買咗
謝巴打
10" cut白邊的話可以勉強應付到, 但當然13"係最理想
利伸用左兩年10", 最近換左13", 體驗差好撚遠

你去睇下你個帳戶設定嘅登入選項,只要你有連到「我的樂天ID」就可以得到555送111
我有啊萬分感激
唔該絲打
最新果部paperwhite 幾錢算ok買得?
Price.com啲水貨鋪1030買唔買得過?同埋買係咪冇ad既?定係要問清楚間鋪先知?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞