[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(13)暨交流區

1001 回覆
35 Like 0 Dislike
Set咗, 效果冇最開頭咁好
平時睇又未至於好明顯
有時眼利會辛苦d
右上角㩒sort > collection
就會淨係show collection folder + 無擺入collection嘅書
機背會花 如果跌落地角位易崩 睇你介唔介意

唔建議用mon貼因為會反光同多指模
想輕一係sleeve一係有蓋殼 殼重啲但無咁怕壓到

啲殼包機個框最好係軟膠
硬膠個啲角位除/跌得多又係易崩
德國撚襯減價入左部Paperwhite 2021 Kids
99.99歐好似暫時最低價
洗唔洗徳國地址?
原來如此,謝謝指教!
我同你情況一樣, 冇update過部機都照死, 佢老味應該detect到係好讀檔就殺。
唔好入呀!!! 現在捉好讀檔屍横片野呀
, 原來唔知點解要轉字體, 轉做"kobo 筑紫明朝" 就睇到

我唔明即係點?
我明了 即係要佢book store買先ok
咁我又ok啊本來係打算用佢bookstore買的
kindle 如果可以出多啲Gb就好 我睇漫畫
點會識detect到好讀down嘅書,咪又係epub檔
所以之後我自,

不過總算問題解決, 係個字形冇咁靚。
因為E INK 個mon開住唔會用電,只係refresh先會用電
所以基本上除咗關機之外,都係會有畫面
你想冇就每頁refresh
會用多啲電
原廠殼係咪真係好啲?定係個啲一百幾十蚊嘅已經夠做?個價錢都差唔少
原廠殼係咪真係好啲 - fit 位靚仔,不過有人話有 d 厚
一百幾十蚊嘅已經夠做 - 咁睇你買邊隻

最簡單又等得係上 TB 買,二三十有交易。
而家新出嗰 d 套已經 fit 位。
想問如果用 台灣Kobo NT$ 買書,洗唔洗比1.5%手績費 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞