[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(13)暨交流區

1001 回覆
35 Like 0 Dislike
ipad mini重過電子書
我都裸跑成日跌都未爆啦
易銀爆 我之前爆兩部kindle 我iphone成日跌 冇mon貼都未爆過 kindle個mon我覺得易死
講緊kobo
Amazon 買$780就買到最新ppw
建議google search書名+kobo
用kobo個search engine成日搵唔到書
再唔係就過 bookwalker 搵下先。
買咗libra 2 想問下大家有冇貼mon貼?如果有 想問下邊度買唔該哂
多舊魚
唔該哂兩位
尖沙咀星光行 銅鑼灣 太古城 誠品都有
Vol.moe 係咪down咗
發覺夜晚成日唔得 我今日都有download
去咗mox moe
得咗

其實係咪同一個平台
Account互通嘅
今日出咗

適逢優惠期間,如果同時購買同款磁感應保護殼,即享HK$200現金折扣,等於只加HK$88就買得到原廠保護殼!另外更送HK$150電子書券!

活動期間:2021年12月21日-12月27日

優惠內容:

🌟購買Kobo Clara HD組合(閱讀器+保護殼) 即減HK$200+送HK$150電子書券
組合價 $1387

🌟購買Kobo Elipsa Pack 或 Kobo Forma 或 Kobo Libra H2O送HK$250電子書券
Elipsa Pack: $3500-250 = $3250
Forma 8: $2199-250 = $1949
Forma 32: $2599-250 = $2349
H2O: $1699-250 = $1449

🌟購買Kobo Sage 或 Kobo Libra 2 或 Kobo Nia送HK$150電子書券
Sage: $2299-150 = $2149
Libra: $1699-150 = $1549
Nia: $799-150 = $649

https://www.facebook.com/1760247017590348/posts/3075620896052947/?d=n
咁暫時都係電器幫最抵,除非好想要個套
請問kobo 問書擺入mooink 得唔得其實
kobo買既書,破解左可以放喺其他閱讀器,包括mooink,mooink既書就無得破解,只有用mooink睇
分享一个破解volmoe的epub文件的工具
將image 檔拎出嚟,改啱順序並改名(1.jpg 2.jog…)

方便你用其他軟件 eg KCC
睇你鐘意,需要轉咩檔 CBC CBC zip mobi

1)
https://github.com/chenaive/fuck-volmoe
點擊release,下載其中的exe文件。將此文件放在epub文件所在目錄下運行。

2) 另一個
https://github.com/yeeac/epub-comic-repacker

大陸人寫,怕就唔好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞