《永恆族》劇透討論區 2

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
變番d生命番嚟會多左啦
因為5年期間,剩番果一半生命會繁殖。5年後又再加消失嘅一半。
但係原來係可以問其他universe借啲石嚟用丫嘛
即係到咁上下人口又爆炸 阿thanos理論上可以又啪多次丫嘛

而家事後睇咪即係arishem個計畫根本冇考慮到無限寶石

同埋十億年如一日咁又點
淨係拎粒時間石嚟倒帶都玩殘你啦 手指都唔駛啪添

如果thanos知有celetial喺到搞到啲星球人口爆炸
佢啪手指第一個就滅你族先啦
點解永恆族嘅永恆族係人類樣
鬼佬覺得雷神2好睇過永恆族? 傻撚咗呀
有Excalibur有Ebony Blade即係有Merlin,有Merlin即係有Captain Britain
好明顯係惡意評分嚟,個同性戀劇情其實冇咩野,啲人根本冇睇
好好睇喎
係最後超人同矮妹connect個度突然咗啲
簡單講就係生命喺正常情況下會穩定繁殖,假設100個生命,5年正常每年生1個,5年後多5個。
總數105個。
但消失一半後,每年會生多4個,5年後多20個。
總數係70個+番嚟嘅50個。變左120個。
參考吓二戰後嬰兒潮。
好奇一問
Gay couple個仔指住ikaris話佢似超人
咁係咪姐係佢地個universe有超人存在?
所以ajak先至話唔忍心破壞地球
Thanos反社會其中一個原因就係佢樣衰
然後harry style 咁靚仔
可唔可以唔好再po呢條鳩噏佬 根本就係content farm咁上下嘅質素
認真答
一個
我以為同其他電影一樣
都係兩個彩蛋
After credit scenes 有兩個
彩蛋CREDIT一個
LAST一個
唔係
今次得一個 睇完可以走得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞