《永恆族》劇透討論區 2

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
Celestials唔似Boss之後可能個Judgement就係地球pass咗
洗乜撚野白 就係佢搞到冇左一半 之後要復仇者還完番 唔係佢都唔駛加快
最醒係你啦傻尻
其實咁仲更加解唔通點解arishem唔去制止thanos

佢搞鳩你個農場喎
唔係一個 係你闔家所有農場喎
仲要種撚咗十億年 而家差七日就割得韭菜喎
佢搞撚到你要delay喎
對佢嚟講 十億年如一日啦
套戲似DC電影多過m記電影
真係似
仲要隻arisehem又係廢嘅

整堆deviant出嚟就搞到識進化唔受控
拎部eternal去factory reset都可以搞到中bug
冇睇過屍殺列車咩
不過與神同行就有,google完先知係佢
都唔係,marvel 果3套劇 一集都一千萬美金起跳
咪係,反正佢最多啪一次
值得一睇,黎緊仲有朴敘俊拍 Marvel隊長2
Falcon & Bucky 6集都1.5 億美元
我話條廢柴對無限寶石冇哂符就真
Ironman同hulk都啪多咗兩次啦
我指原本個世界,冇晒六石,真係發展落去,人口最後都係會爆炸
https://youtu.be/Af2a-Ckg4JA
已經冇野阻止到超立方,連英國隊長都出埋黎
我覺得好睇過dune好多咁係咪又我既問題
Ajak有講左比超人Ikaris知要滅左地球件事 尋日都重覺得係佢最後既立場黎睇, 應該會阻止THANOS彈指減少一半人口.

頭先諗下, Ikaris殺Ajak既原因好大程度係因為 Ajak想要叛變, 同時THANOS彈指果段時間 Ajak重係隊長, 得Ajak可以同大石頭溝通到. 所以Ikaris係THANOS果段時候無出手都算係合理.
前排dune嗰班唔批評得嫁麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞