《永恆族》劇透討論區 2

1001 回覆
40 Like 12 Dislike

有啲可惜今次Celestials個design modernize咗
中意Kirby嗰種圓圓鈍鈍style多啲

成套片狗唔撚搭八
唔好盲反啦 根本左膠到極
選角完全有問題
我可唔可以咁理解
所有星球都係由Celestials創造
當星球夠人數就會孕育多個新既Celestials
咁咪即係個個星球都有俾人毁滅既機會 包括captin marvel個啲
岩唔岩?
唔係個個都有Celestial Egg
話時話,如果個星球岩岩有星神族既種子,而咁岩吞星者殺到想開餐,咁點?
完咗
https://youtu.be/6Rqj4e1hAjY

救世界
暫時神速者最佳表現啵
仲勁過x men快銀
咁你我想問 我地現實神就最大粒啦 無野勁過神咁濟
但係marvel入面係唔係只係一個名 天神族都會俾人收皮
MU最大粒係 One-Above-All/Above-All-Others
通常畫做個發光嘅人/Jack Kirby/Stan Lee
咁唔使時間寶石啦
呢套係?
佢出完呢條片有即刻補刀估係Blade
(但都夾硬有繼續估係英隊
請更正:佢出完呢條片見到風向唔對路 於是跟風估係Blade

玩速度但慢鏡有咩意思
條女快鏡打得型好撚多喎
Snyder Cut Justice league
咪一樣柒 被超人嚇到自己行路仆街
jl拍唔到個速度感,似時間減漫/停頓多啲
邊年開始計?
A4都過咗兩年啦
Time travel 果段堪稱speedster最佳表現喎
https://youtu.be/9c-SOClidBg
真係
本身都唔識依個女角色 但佢打嘅每一幕都好記得 比起套JL閃電俠 淨係記得佢跑得好撚奇怪 又係咁慢鏡
Dick巴點睇eternals
唔係講緊做左啲咩 而係講緊點樣去展現自己個能力
閃電俠呢段拍得仲差過快銀 得純慢鏡
但個scale做得好好,arishem出場果陣真係勁有壓迫感。反而tiamut d CG做得好假
啞妹打超人打得正過flash
香港無上?無睇過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞