《永恆族》劇透討論區 2

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
呢段真係睇得好爽好好j
Hbo max上
香港果陣就得hbo go有得睇
你當2017戲院上果套justice league 無存在過就得
咁又係
反而man of steel仲表現到速度感
fox果個x men快銀咪又一撚樣係時間停頓唔係快
不過兩舊都係屎唔洗咁仔細
最鍾意佢會打打下急停用啲風場撞鳩人
mos最尾打鬥係幾爽
Xmen個快銀好明顯係搞笑向 配合音樂好明顯就唔係想佢係打架方面比
而且佢都起碼叫食咗頭啖湯 搶咗時間暫停呢個展現方法先
但DC之後嘅發展都係base on 2017而唔係Snyder cut
其實dc個宇宙都無撚左啦
套垃圾josstice league 有冇存在都唔影響
呢段當年冇得係戲院睇絕對係一大可惜,音樂畫面都係頂級
記得當年有班傻9話睇到要茶白花油
唔知依家睇eternals 會唔會搬左龍門話好正呢
我覺得好撚正,果陣d人話似龍珠式打鬥唔好睇
咁你覺得eternals正唔正
Ikaris打eternals同superman打jl
Mos vs zod大廈飛黎飛去拍到有啲亂
一開始xmen快銀 玩慢鏡真心好出色,令人眼前一亮

之後復2快銀跑到屎咁,今次都係玩快,改善左好多

相反DC 拍快又唔好睇 ,慢又唔好睇,真係垃圾黎
講到咁垃圾 但到依家都仲未有戲超越到mos段打戲
Mcu仲有唔少scenes 都係參考mos
曲?
JL 仲要本身d 角色家傳戶曉兼有獨立戲 eternals d 人第一次上大銀幕
啱啱睇,依家先敢嚟

第二個彩蛋其實暗示喲乜? 同下個月套 Spider-Man 有冇關?
啞妹正
係阿 spiderman 同eternals好有關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞