《永恆族》劇透討論區 2

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
佢打擊感好好,一野轟落去
尋晚睇左,覺得好好睇喎。
故事交代得清楚,十個人都有佢地既介紹。
(我想睇多啲Gilgamesh同Thena既互動)
我自己覺得Thanos依然係想消滅一半人口嚟達至佢所謂既平衡。而推遲左emergence只係一個by product 唔係佢主要目標。
不過攪到世界末日咁大件事點解captain Marvel 唔返地球或者起碼有啲Avengers出嚟露下面..
唔會啦,最鳩我會簡雷神2 同 ironman3
Captain Marvel除咗帶Ironman番嚟之外
至今喺MCU仲係毫無建樹
吹到佢最強Avengers,我到依家都仲未見過佢有做過啲乜野。成日話好忙要保護宇宙。
咁啲celestials係咁不停爆星又生啲新星出嚟,佢攪唔掂架咩?地球無啦啦生隻使徒出嚟shield唔會call佢返嚟救世
啲角色名本身都用咗啲神嘅名
你係想睇永恒族定capmarvel
shield一早名存實亡就算數啦,就算存在,可能連咩事都未知就玩完
其實仲執着點解其他人唔幫手救世真係好無謂
我想睇有無少少crossover都好。
好似Thor Ragnarok都會有少少 Dr Strange戲份咁。不過佢呢套同mcu風格唔同所以無crossover啦。但會有啲唔慣明明同一個時間空間發生咁大件事會無人應機
CM又唔算喎
你問我邊套最少番睇
我反而答到
應該係Thor果幾集
咪係,一日內ko
其實真係一星期內發生既事,佢地可以有各自既問題解決緊,如果係出其他人就真係唔好睇
仲好
唔想睇咁多brie larson
如果係陳靜演我就睇
究竟Starfox自己一套定係佢會痴左落Eternals做第二集呢?我覺得會係後者...我好期待Jon Snow..
starfox係harry styles喎
分分鐘班Eternals (同埋Eros)之後周圍走做下side characters
哦! 我知。
我寫得唔好, 兩樣野黎
我諗starfox應該會痴住Eternals出第2集, 之後先會有自己一套 (估)
然後我都期待Jon Snow個度會有咩進展, 會係自己一套戲定係點
可以GOT關係,覺得Black Knight呢個角色幾襯佢
漫威電影《永恆族》(Eternals)被禁止在沙烏地阿拉伯、科威特及卡達的電影院上映,在禁令實施之前,這部電影原定作為海灣地區全球推廣的一部分於11月11日首映。
根據國外媒體The Hollywood Reporter的報導,消息人士透露當地審查員提出了數項剪輯要求,但被迪士尼拒絕;儘管《永恆族》已從上述地方的相關網站刪除,但阿拉伯聯合大公國仍然在出售電影票,當地最大放映商Vox Cinemas尚未對此發表評論。
消息人士透露,這個決定是因為電影包含了一對同性伴侶,其中一位為漫威電影世界首名同性戀超級英雄費斯托斯(Phaistos),由布萊恩泰瑞亨利(Brian Tyree Henry)飾演,而兩人還有親吻畫面;但在海灣地區的許多國家,同性戀依舊是非法的,這也導致許多LGBTQ+相關電影經常被撤下上映計畫。
在先前的幾次訪談,導演趙婷(Chloé Zhao)都表達過不改變電影的期望,特別是有關費斯托斯家庭的場景,而迪士尼及漫威則尚未對海灣地區的禁令發表聲明。

想睇Avengers出黎露下面
只係想睇Angelina Jolie, 幾垃圾都會睇
Dc角色正式加入mcu入面
又管家俠Alfred又superman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞