《永恆族》劇透討論區 2

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
反而好想知Jon Snow身世究竟有幾特別
另外你地留意下現實社會幾多人會因為愛情自殺就會明其實Ikaris呢個ending好合理
bastard
點解消失一半會反而生多左
社會突然之間多咗好多資源,生仔會諗少好多嘢
即係你想炸雞所以整個雞場養雞
阿大神想食炸人咪整個地球出嚟養人
安祖蓮娜氣場太強,每個有佢既鏡頭都覺得佢先係女主角
地球主角係被人捉左
但有冇放到?定洗腦?
同樣係2個半鐘
DUNE用2個半鐘去講永恆族頭半個鐘既內容
而DUNE要好睇既位仲未開始(聽講係依家係1/6)
永恆都係後半好睇
前半part搵同伴其實相對來講會悶
當之後重刷過永恆族就知

同一個情況出現係end game
我重刷end game都係覺得前半搵石其實可以縮
但係對於第一次睇來講就好正
相反, Infinte war就唔會有呢個情況
多邊故事敍述令我重刷時唔會覺得時間好難捱反而每一次睇IW都好入戲
屌打dune啦
rotten tomato得番49%
如果男主只為任務,一開始就唔會即刻去揾女主保護佢,任務成功率仲高好多
佢有句對白的意思係女主知道真相後必然同佢對立,因為佢知道女主愛世人
真係正到仆街
有無DEEPFAKE
係 永恆族喺睇完明 知佢做乜
但係佢講嘅嘢本身就好差 只係講咗一堆廢話

至於dune 我真係唔明有咩唔明 可摸耳講詳細少少嚟聽再討論
港裔英女有女人味講野正
不過成日形住佢captain marvel個角色
其實我暫時睇到連登post 8成 comment都係話好睇
班撚樣真係唔撚識戲,咪去睇Cap M 女權戲
有高清圖做WALLPAPER 就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞