《永恆族》劇透討論區 2

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
star fox 未必有個人電影,不過宇宙線既 captain marvel gotg 都會露面卦。

jon snow 難估D,宇宙線又唔夾,eternal 2又有排,可能痴番去劇集卦
有無人睇到套戲個太陽
睇完唔似一般marvel電影
之前d人物都係出一出個名就算
當套新科幻片睇仲好
兩個幾鐘故背景都交代得唔錯
D政治正確野就多餘架啦,好彩未算係好多
初頭有人話似銀翼殺手,個方向似
但個壓抑感差九丈遠
相比就無謂,提材唔同
睇得出個審美水平
其實男主飛去太陽,係唔係鋪緊死唔去會見到太陽神,又係成隻超人咁
果隻都唔係boss

最好睇係eternals圍Ikaris
果到算打得好睇
電影世界d eternals係戲入面咁豆腐
你sure佢飛去太陽唔會融
飛到咁近先融咪偷笑

佢都有重生嘅機會,星神族容咩易再整一個出來,比唔比返記憶佢又一件事
未睇,但想知星狐出場既作用係咪解釋thanos同永恆族既關係?
仲諗住jon snow同robb stark可以再係marvel聯手
所以咪叫你睇
如果掉返轉 偉仔做永恆族
偉仔揀角色架,永恆族應該冇一個角色吸引到佢

Ikaris最接近佢想發揮嘅戲路,但搵個老左嘅asain做就路夾
夾*
MCU不知不覺成個地球既神話故事都比外星人搶左位做竟然仲未有耶撚大規模反MCU
yes,佢好愛女主,想保護佢,但如果女主違背天神,男主能力上就冇辦法對抗到天神,只想快快等天神b出世完成任務,然後同女主下個星球再開始
我以為係偉仔開左真理之門,全世界封印左嘅異變族都出番黎
除左阿凡達,都冇睇過一套真係好好效果嘅3D
等Thor4 Zeus出黎話Eternals班友friends黎
Ikaris今集都話Thor細個成日搵佢玩大個唔show佢
IMAX 2D其實係最啱我,因為我唔鐘意3D眼鏡
好睇過尚氣先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞