《永恆族》劇透討論區 2

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
每個角色描寫都幾立體,都要演員配合到,所以成件事ok

但套嘢敘述手法就九流
我無留意係咪全部星球上嘅deviants都失控? 咁多年嚟都有星神出世會唔會係無失控下嘅deviants嘅功勞? 而且話星神族有審判, 應該係判別個星球文明值唔值得保留, 人數應該唔係主因吧
Spider-Man變咗魔法系spider totem
比佢哋起到金字塔又點? 個文明未發展到理解, 運用, 控制, 擁有高科技工具都無用.
我反而覺得想講 人類又好 永恆族又好,愛係冇分性別,係與生俱來
咁早比佢哋有蒸汽工具,就唔需要咁多勞力
咁就唔會繁殖更多人力岀嚟
老老實實

你話工業革命同冷兵器時代差幾遠

比多個文的藝復興好未

佢一開波個個算係蒸汽機?
女主個名叫cersei?
見到兩兄弟 又諗起got
Gay力架收養孤兒
睇到高潮迭起
GOTG第一集
好正wor
一定要睇IMAX3D
普通3D就不了
好悶
Agree.

Still they or just he is unique as it got two main character lived in it. Could have more 戲
Sersi
下 THOR同佢地原來識?
Midgard=後花園
Sentient beings產生cosmic energy
Celestial Egg吸收Cosmic energy
吸夠就出世
略嫌太廢
It 狗同啞妹幾勁
變異族vs avengers 應該都輕鬆搞掂得到
唔洗永恆族啦
如何反?
所有異教神都只是外星人更符合 基督教

而且外國有看漫畫都知, MCU 的「神」大部份都癈
起源嘅電影 我覺得呢套都叫top 3
Iron man, Captain 同 eternal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞