C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
咩撚野自己實力唔夠
屌你老母果班廢人除左呀jer有咩實力
搵個唱live唔走音走到你忍唔住熄撚左佢先講啦
有實力有努力果班就比呢班騎呢怪搞撚到無人欣賞
但有人話過九巴都係藍
又屈人黃啊連登仔
我都覺 又唔係咩好煩嘅
但咁當紅就好正常多人搵
都係一排嘅啫 四大天王咪又係咁
一陣又靜撚晒無人回你
香港娛樂圈太耐冇爆紅過人
根本呢啲係正常現象 舊時夠全香港都係四大天王
只不過依家全部都係黎自同一團所以先好似好煩厭咁
巴士公司係黃嘅話點會拎到專營權
黃人一係揸車一係行路啦
病左啫 比D體諒OK?
仲未計 hins, jason 都有 citibank
劉青雲 wyman有渣打
ben sir有 welab
大叔斌 有雀巢 philips

愈數愈多 成個廣告市場都用多咗非 tvb artists
笑撚死
即係你叫啲商家唔好考慮turnover
要平均每個藝人都用吓?
乜economic嘅公平係講緊所有人平分value咩
咁你講緊嘅好似係共產主義喎
mirror首首歌我都有聽
但係真係唔想周圍都係佢地 開個payme都強制要望到
唔撚關事 呢班垃圾連唱live都唱唔好 佢地的確係靠吹捧靠跟風彈起既 比人話係廣告從業員唔係歌手都好撚正常 唱親live就話病
用 wechat
其實同一團但有12個唔同人算多
無咁易睇厭

四大天王都係得4個咁大把
用 fps又得
金管局一定唔會揾代言人 又唔係中資
岩晒你呢 d人
真心好撚煩
煩唔煩真係見仁見智,但話mirror 佢地唔係歌手真係有d 主觀,事實係mirror 出得好多歌,唔似星夢班垃圾,mirror 出歌都係搵唔同人合作,而唔係搵張家誠同張美賢作歌作詞。
屌你老母負評果d 冇人夠膽覆呀?
咁撚叻搵條live片剝鳩我棚牙囉
成班垃圾仲話唱歌 根本唱撚到成首歌唔岩音仲多過岩音 冇次可以聽得完 五音不全到咁都話係歌手
先唔理連登

Fb班鏡粉串撚過馬撚
個個人見到廣告都覺得煩㗎啦
唔係洗乜ads block
廣告客好簡單
要人氣 要號召力 要好形象 要好sell
Sorry to say C All Star以上4點都冇
所以純商業角度係甩皮甩骨
而甩皮甩骨來自個客嘅真實對白
end up個廣告搵咗dear jane拍
所以責任唔喺個客或者其他有廣告嘅artist身上

利申 廣告PR業內人士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞