C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
今年 C all star 同 mirror 係爭組合獎,本身係利益關係,經理人今次隨時累咗 CAS
廣告商邊個吸到客就搵邊個就一定
咁有咩計
(no offence)「幾十年來香港間間茶餐廳部部電視機都長開播住TVB又唔見你條撚樣出聲話擾民(欺善怕惡)
屌你老母,我哋有位特首擾民左2年
你唔撚出聲?

人哋多廣告接就眼紅人
你要怪就怪自己點解創唔到一隊好似佢哋咁
救命點解我一個quote都睇唔到
我連係blk咗邊個都唔知
有幾多廣告係全部12人出晒黎?
佢咁講野,callstar點睇
無獸成咁直接表現情緒

TVB wor

C AllStar泰空漫遊 (TVB)
TVB (official)1,300 views31 Aug 2017

https://m.youtube.com/watch?v=DANqpMo0rkk

Btw, 2009年樂壇反翡翠運動後仍然派歌去TVB既男子組合
(知佢地咩立場la
有廣告係好事
打開viu個個廣告都係MIRROR係有d煩
最憎個首payme
做乜L野啊
又味到擾民
但真係勁煩
其實作地12條友

每人接幾個都3-40個
我開payme 姜濤唔夠1秒就閃走咗
想cap screen 都難
其實無乜影響

佢用splash screen 偷loading 時間出廣告已經係好良心設計
有啲行係惡意咁彈廣告出嚟阻住你做嘢

至於太多姜濤/mirror 我又唔會覺得特別煩
因為廣告本身就係煩
我重視嘅係用戶體驗
好似九巴app 嗰啲阻住睇嘢又會唔覺意㩒到嘅廣告
就算無任何明星大頭
一樣係煩到極點
一見到佢地就會del app
而家寧願用Alipay 都唔會用PayMe過數
勁多完全封鎖嘅反鏡撚係咁扮鏡粉嚟抹黑鏡
果然黑粉先係真愛粉
慘 經理人
與其開埋 d on9 po
不如諗下
點解你隊野又係組合 又係唱歌
無人/無乜人搵你拍廣告
起度話人拍廣告多過唱歌
人紅咪多廣告囉豬西 咁簡單

講真呢啲都係主觀意見,有自由覺得煩,但畀人個感覺似憎人富貴多
大陸綜藝變形記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞