C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
市場主導
邊有得怨
造星1 前
果年有咩廣東歌都冇人理
最撚煩係日日熱門都mirror post
聽下業界點講,因為成個生態圈環境好左令陳輝陽出山
不過實有人話老屎忽要開show就出嚟靠痴
https://youtu.be/doBILX-QagM
搞死香港樂壇一定係TVB先
以前啲歌手又要用普通話做訪問
上另一個台又會俾人封殺
唱天梯果個
戴眼鏡果個
踢波果個
剩低果個

搶哂藍藝人啲job嘛,有咩問題?
大佬就算有商業價值
你個賺錢手法都錯晒啦

唔係諗點樣將藝人個身價推到最高 接啲高quality job
而係諗住用速食廣告黎賺錢

對藝人自己同市民大眾都係雙輸
其實同意 睇到煩
好似逼人鍾意佢哋咁
留下來的人頭幾次聽加睇埋個mv 真係眼濕源
on仔出咗聲
佢講得好好
好過佢老細多多聲
繼續支持 Callstar (除咗佢老細) 同 mirror
班mirror hater點都揾到野鬥架啦 10幾年前周街都tiwns既歌好撚煩架 無計,因真係紅, 到2021, 有左social media , d人易上網表達姐
中意jer都覺得mirror疲勞
啲鏡粉fd又日講夜講, 好L煩
韓國夠全撚部都係BTS la
又唔見你嘈
多得港豬們既支持,食正條水,呢d 咪marketing lo
咁講嘅話騷擾你果個應該係個廣告﹐而唔係拍廣告果個人喎
佢個人係香港嘛
用下腦好無呀
要藝人幫返個經理人解圍我都係第一次見
祝CAS好運啦
真 未有mirror之前 成堆army出征雖然有可能係同一班人
另一位畀經理人耽誤既香港歌手

C AllStar是一隊香港樂壇的四人男子組合,於2009年成軍,2010年正式加入樂壇

HKRIA版權風波,常稱為四大唱片與無綫版稅風波等類近名字,是指於2009年底至今,香港音像聯盟(HKRIA)就旗下成員唱片公司的音樂作品版權收費問題,和無綫電視(TVB)引發的爭議,導致四大唱片全面退出該台的勁歌金榜及頒獎禮

C AllStar係版稅風波犧牲品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞