C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
都話mirror可以促進黃藍大和解
林奠都係收order
佢地好憎恨mirror,連帶李澤楷同viutv其他人都憎恨

連佢地出個ig story 個個page輪住share
講緊佢地食咩 邊個同邊個玩呢啲
有冇諗過d page嘅follower嘅初衷唔係想睇你share mirror d news
其實我真係唔想成日見到佢地 點解咁難
我純粹係覺得係匯豐擾民者
俾HKD 廿萬你扮唔扮
你有份幫襯?
好多玻璃朱
C all star 最紅個陣都望唔到Error 尾燈。
冇啦,藍人好憎恨mirror
係非tvb人就好憎恨
又話tvb唔要佢地先去viu,就算番去tvb,tvb都唔會要
拿 咁咪可以痴到對家人氣
都叫紅左幾日
你估個個好似梁洛施泊到仆楷仔碼頭脫苦海者
2021年之前連登先話姜濤係大陸仔, 家陣就棒佢上神位
payme唔好搞9我啦
煩到同連登之前個西女人廣告一樣
好過睇cctvb嘅藝人
佢老竇一早都比人話係甲由王
師兄你打少咗個零
你同我係nobody , 俾兩萬都跳啦,姜濤就真係收2百啦。
因為好多人唔會搵評價,唔會睇成分效果,唔睇cp值,只信廣告sales 說話就買
mirror受歡迎咪搵佢地,又遇著大家唔喜歡藍藝人代言,廣告商唔想得罪人又唔方便搵政治形象太出位咪搵佢地
從來未見過楊明,曹永廉呢堆多廣告,班人一向形象唔好,19年前都唔受歡迎,以前tvb人多廣告咪又只限某幾個班人,本身唔受歡迎怨有乜用,以家更冇廣告添
你cas係形象好歌藝好但冇人搵係經理人責任唔係推卸去其他人
笑死人冇callstar佢哋上到紅館?
真 去邊都有 煩到喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞