C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
唔撚使
其實周圍都見到 無咩野喎
無感覺就會無感覺
廣告公司見啲fans 中意 有反應 先會搵佢地啦
唔通仲搵啲無人氣嘅人代言咩
明星係咁 只係香港太耐無人做到叫明星
藝人同星唔同架
接受下新事物 唔好成個廢老咁啦
棒棒堂由2006年開始出道
去到2010年轉左4條友
再係2016正祖收皮

我有預感
呢班人唔會好得過棒棒堂幾多
唔好顛啦
無廣告係值得討論
但CAS同甩皮甩骨點都拉唔上
個啲連登仔認撚左系吾撚抵得有啲mirror仔仔甘撚多人識 幾撚7on99
組合收皮但個人仲有發展架
即係就算Mirror收皮都≠姜濤收皮
無可否認係可以發表佢意見
係個無咩人識嘅ig
我諗 除咗c allstar fans 冇咩人follow
緊係會有人附和佢就以為個個同佢睇法一樣
柒到,係咁post對話出黎搵認同
做廣告公司 完全明有幾煩
個撚個撞哂category代言都唔撚理
客仔有mirror就乜都得
但完全冇諗過襯唔襯個brand

淨係保險公司計埋error既話
manulife保誠fwd同aia都好似出過cls
完全記唔撚到又冇代表性
話佢地係廣告從業員真係冇撚錯
好心歌手做好本份唱返好啲歌練吓舞先啦
平心而論 呢個唔係娛樂圈/樂壇
只不過係一個商業廣告圈
人哋經理人講得冇錯喎 佢哋唔似係一個歌手 而係專門賣廣告嘅
出道咁耐 佢哋班友實力都係咁差
姜濤仲好意思講想做亞洲第一(exclude韓國)
佢哋宜家其實仲有冇時間採排..似係拍廣告多啲喎
咁又點進步 磨練技術
好多國際大品牌一向都冇乜搵香港藝人做廣告,講得難聽d就算冇mirror都唔會搵你旗下d人,做大個餅對香港娛樂圈係好事黎,作為一個經理人心胸咁狹窄
經理on9藝人埋單
出好多歌但大部分都唔好聽
傻鳩鏡粉
一定要影響到作息先叫騷擾到?
一開始又話冇歌
都原來有歌啦又話唔好聽
老老實實. 你身為經理人,唔去R 廣告商用你D 仔,你呻乜鳩
兩睇啦

不過佢地係食正個勢係d人反tvb佢地先彈起

2018年d人只係識姜姜濤
未有2019年前

邊有咁多人反tvb
連唱歌算最好果歌個既Ian都咁
https://youtu.be/kow8kISPZvU
中意埋啲低b偶像
搞到我諗返起上次奧運採訪
班友喺後面係咁做小動作搶鏡

Btw 香港樂壇娛樂圈加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞