C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
經理人on9 CAS埋單係事實
但樓上個班唔知假膠定盲粉 冇必要踩CAS
自己冇生意係度怨,不如諗下點解你冇生意先啦
你係咪搞錯啲咩呀
佢唱live唱得差有咩所謂
啲人鍾意佢地唱歌好聽咩?
偶像派歌手 全世界都有架啦
你睇番年頭叱吒頒獎禮
就知香港人根本就唔講質素架啦

全部人眼盲耳聾心盲

歌手有heart同熱誠
間唔中扮慘扮可憐話狀態唔好我會努力就得
嗯 咁你講得啱
之後繼續講:香港樂壇加油

實質大家都唔係聽歌 係睇娛樂睇偶像
偶像派>>實力派
歌手可以細分一項叫偶像派歌手
只係因為出現唔少呢種類型嘅歌手
名氣大於實力 名過其實
戇撚鳩你哋班垃圾鏡粉咪撚咁自大啦
明明成班都係唱埋啲垃圾歌,講係mirror令香港人聽返廣東話歌真係笑撚大人個口
咩都加個偶像派三個字道可以ignore問題
話自己好中意聽歌 想樂壇好嘅 唔該收收皮先
其實自己只係想樂壇變返娛樂圈咁
人哋經理人咪講出嚟囉
宜家係你聽到 又要回應咋
屌客屌票
人地多客又唔得
佢又冇拎支槍迫客幫襯
又冇每個行業都憎嘅做爛市,天價啲人都要搵佢
咪自己諗下點解人地Fans多客多囉
有人話PR,PR真係咁勁我係明星經理人即刻出多三倍錢,請多三倍PR鬥吹,反正實賺得返
唔做就即係唔太關事,有PR打手都冇撚用
經理人好勇呀
唔係鏡粉 純粹一問 90年代有冇人覺得全部廣告都係四十天王擾民
佢自己無留意開人地動向就當人無工開
連新人年份都記錯
韓國嗰啲都勁過佢哋
伊健fans可能會覺得既
第一次見識經理人係咁做
廣告係靠屌番黎
fans講mirror就得
外人講mirror名過其實 就係針對mirror
不嬲紅人多是非 多評論 冇可能清一式好
你唔洗咁執著人哋講mirror喎其實
你問過193未 佢成日喺到屌人
唱歌風格唔好聽 又話人哋老土怪
冇廣告 佢自己都有份屌 後來屌到有廣告
我呀屌你老母
有啲係引戰狗
都有啲真係腦殘鏡粉
我心諗
你唔鍾意mirror
就咪提佢啦,過多1年半載,咪好似天堂鳥咁收皮
引戰咪即係製造緊noise,維持緊個heat rate
竟然屌鏡未死過?
唔明你想講咩啊
我覆個層主做廣告公司
我咪叫佢直接同啲客講
同我地講完 啲客咪又係揀Mirror
不如直接對住客講 叫佢地揀好啲
咁香港人就唔撚好成日屌香港得娛樂圈 無樂壇啦
上面仲有班柒頭出黎講佢地彈起出現 救左香港樂壇喎 你又點睇呀 救撚左香港樂壇
又拎韓國比
韓國好多十幾歲就做練習生
日日不斷練跳唱 5,6年先有機會出道
更耐嘅都有
加上好多舞台都係冇開mic或者半mic
所以唔講唱歌live嘅部份
淨係跳舞實力上一定有差距
其實個體系根本唔同 唔好再拎韓國比啦
香港係連娛樂圈都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞