C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
我都認同
大佬賣廣告 緊係揀最有效益嗰個黎賣
依家唔係分工合作 係競爭黎
我記得當年鐘意twins嗰陣為左佢地食合味道
咁佢應該要屌9啲廣告商
希望callstar唔會受到影響
你老母你唔撚留意就咪撚出黎吠啦 講黎講去都仲講得一首天梯
你mirror好撚勁啦 拍劇 d戲屎撚到仆街 綜藝就見人見智啦
唱歌 去聽下個edan同個個anson lo 炒撚晒車呀仲好出意思出黎吠
cls
咁c all star回歸去busking 算啦
唔抵得人地咁紅
其實阿拔係老細,唔係經理人
人地有能力接廣告
你老細接唔到 , 唔自已檢討下去鬧人
係咪收到翠翠支 ORDER 要整治下
Fb 已經見到d 痴撚線mirror fans 係咁屌臭 c all star 了
即係咁
其實本身CAS 同mirror 某啲成員作為前後輩都frd
安仔同釗峰又有去mirror 演唱會
AK同Frankie又有去返CAS演唱會
追po嘅真係唔好咁容易畀人帶到風向
個討論重點應該係討論腦細講嘢啱唔啱
唔啱就屌個腦細
並唔係攞兩隊藝人做對比

仲有CAS唔係band 都唔得得一首天梯紅
自己無聽開就google 唔好咁無知

利申:兩隊都中意 多人聽廣東歌就開心

明明係老闆問題關佢哋咩事
你都戇鳩
咪話佢地紅囉 又唔撚得

而家就係多到令人反感
理解能力有問題
利你老母申咩鏡粉
我唔討論到咁深入啦
而係上面條傻鳩 自己個世界得個塊鏡
就係到踩其他人得一首歌
癲撚到
以事論事姐
佢地要認真考慮換老闆
調番轉 咁都係廣告商揀 關mirror咩事
利申 我都聽c all star歌
駁唔到
CAS 歌一定係完勝
但你冇廣告就係冇
好希望MCM可以有多啲廣告拍
好想一開app就見到名名
身為老細
咁樣有果句講果句
只示範一次 , 如何自爆
女朋友/老婆:我尊重你阿媽,但唔 like
藍店廣告佢唔會接
希望黃店搵佢
我一定會大大力懲罰
你唔講呢句 佢就矛頭直指咗去c allstar 到
拔哥屌鏡之嘛
冇屌錯 , 冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞