C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
呢件三流經理人行開一二邊啦
唔係mirror爆紅邊有人會聽你香港樂壇啲歌
最理想係百花齊放(唔包括cctvb d人) 睇得多mirror都想睇吓唔同人,之前睇電視廣告見到二汶 Gin Lee算係幾新鮮
好多人係反串係幫佢哋招黑
依個post已經入咗兩隻 雖然我blk咗唔知佢講乜
其實起一起底都知

好耐之前大家鬥緊黃
班鏡粉好多都無再上嚟傾 去返tg grp
就算喺連燈都係圍爐post
極少出公海

我唔知原來招黑得咁明顯都有人中計
你講果班點睇都似係假fans引戰
有個post講chef lemon同陳冠希好靚仔
跟住夠有人留言話好過mirror乜乜乜,無啦啦係度引戰
班盲反咪一樣咁煩咁擾民,一係就成班開個反mirror post係入面反飽佢
周街巴士燈箱都係,CLS
試下全部都CallStar廣告佢仲會唔會咁講
到時又話包容,
話個個廣告都唔同好新鮮架啦
望到mirror 好過cctvb 班所謂姐仔視帝
想下廣東歌,個本地熱播首首都mirror
好聽都算,弊在唔係
唔好意思,我地鏡粉完全唔希望見到mirror以外既人
百花(mirror)齊放就得
pay↓me↑
唔知點解係咁嘅發音好奇怪
個音變咗屁屁咪 屁咪
唔係有啲
係直情

當年twins好紅都周街廣告期期上YES
又唔見啲人話眼怨

不過應該係驚俾獸成打爆頭
c all star到底係紅底/5毛/定係唔抵得Mirror紅佢地咁多??
係咁多人反感就唔會周街mirror 啦
以前就笑mirror 無人識
紅咗又話反感

利申:唔係鏡粉
屌講真你係廣告商都搵最紅個啲藝人拍廣告啦,唔通搵啲唔紅既咩
一開payme就見到個死gaylo
算吧啦
客唔會搵C All Star賣廣告
寧願要Dear Jane都唔要C All Star啦
仲要問點解咩
及後有人在帖內反問阿拔:「如果係不停播Kingdom C及Greytone公司的歌,就唔同講法;而家搞到好似香港的藝人歌手只有MIRROR,真的非常悶」、「留返啲機會比(畀)其他同行」。

阿拔就回覆對方:「如果全部Kingdom C嘅歌,我都覺得係不知所謂,對公眾感受我好公平」「就算呢個係C All,我一樣會覺得討厭」
等睇C ALLSTAR出黎道歉鏡粉要出征了
你個世界剩係得viu同tvb
你試吓去尖沙咀星光行返工
睇吓你仲會唔會咁講
講緊fb,ig果班呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞