C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
C all star從來冇系ATV出現
點解
因為佢地認為TVB更有商業價值lor

廣告商冇揀c all star代言
奌解
因為佢地認為mirror更有商業價值lor
最慘係隻193都有人撐
而家唔使autotune,化個靚妝走撚晒音都冇問題,因為啲人唔係用耳聽歌,我唔明搞返起樂壇啲咩,係咪搞起香港歌手興走音呢個形象
做多咗
翡翠樂壇復滅
香港樂壇重生
你係咪無聽人地其他歌
淨係今年三首都已經出色過天梯
你唔識 就唔好話淨係得一首
人地講緊佢多人識嘅歌
咁的確係得一首天梯
佢ig係乜
《#對不起 標籤你II》公平咩!大波妹搵著數 買電話平成千蚊
ViuTV1,246,418 views22 Jul 2019

https://m.youtube.com/watch?v=-BNIY1w-Gk8
咁當年堅紅 (唔計百老匯)
c all star咁多年都紅唔起
淨係可以去埋啲晚宴唱歌
反省下啦
你講多人識係咩定義
如果你係想表達youtube view 數
薄情歌都 7m啦
佢唔識 你唔識 唔代表得一首既
入面12件唱歌都未撚掂就搞返起香港樂壇
呢班柒頭真係有晒fans濾鏡 乜能柒都講得出
唔紅就係唔紅
而家眼紅人 係件好樣衰既事
我唔追星,係見到好多mirror廣告,但唔覺煩,咁睇任何嘢總帶着廣告,差在邊個姐
好憎見到咩star 啲廣告
Cas有排好紅時咪又多廣告,海之戀,橡皮糖,仲未計ig 個堆
你想sell 人搵cas咪想方法唔係係到怨
咁系觀眾 / 聽眾質素問題

巴打敢唔敢話因為香港人由細到大凈系睇翡翠樂壇成長所以有咁既質素
你睇身邊人講c all多定mirror多
我而家屋企俾fd 長播ian d歌,旺角好多小妹妹追棒mirror,我唔追星,都覺Anson Lo跳舞好睇。

View數呢d 嘢可能滯後,或者有人去刷

我覺得不如睇吓社區果種熱潮
而家只會令人覺得佢酸
CAS在音樂方面係A+
但係人地MIRROR在多元化方面都係A+

你隊CAS個個都賣唔到樣梗係無廣告商
個經理人自製關公災難比自己藝人真係搵嚟搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞